Information och kontakt

Åkerbo församling ligger mellan Linköping och Norrköping. Området består av både landsbygd och tätorter som de snabbt växande Tallboda, Ekängen och Linghem. Här bor över 14 000 människor, omkring 10 000 av dem är medlemmar i församlingen.

Kontakta oss

Oavsett vad det gäller - hör gärna av dig!

För dig utgiven

Hemsida, Facebook och appar i alla ära, Åkerbo församling vill gärna finnas på pränt också. Vår tidning Församlingsguiden utkommer med 4-5 nummer per år och delas ut till alla som bor inom Åkerbo församlings område.

Så styrs församlingen

Vart fjärde år är det kyrkoval. Då har du som är medlem i Svenska kyrkan möjlighet att rösta på vilka du vill ska sitta i kyrkofullmäktige och styra församlingen. Läs mer om hur Åkerbo styrs idag.

Information om personuppgifter - GDPR

Svenska kyrkan har hanterat personuppgifter på ett ansvarsfullt sätt i flera hundra år och det kommer vi fortsätta att göra. Läs mer om hur vi går till väga här.

Bli medlem!

Det finns många anledningar att vara medlem i Svenska kyrkan. Nästan alla som lever i Sverige kommer någon gång i sitt liv i kontakt med oss. Det kan vara när livet känns som bräckligast eller absolut bäst – och allt däremellan. Oavsett när det sker så ska mötet med Svenska kyrkan lyfta, stärka och ge hopp. Kyrkan är en plats att vara stolt över - och det är du som är medlem som gör allt möjligt!

Därför är jag medlem

Här kan du läsa vad några personer säger om sitt medlemsskap i Svenska kyrkan.

Åkerbo - synlig och nära

Läs vår vision.

Foto: Katarina Sandström Blyme

Församlingsinstruktion

Vår församlingsinstruktion hittar du här.

Din plats på jorden

Läs mer om Åkerbo församling i foldern "Din plats på jorden"