Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Konfirmation

Vem är jag egentligen? Vad vill jag med mitt liv? Kan jag lita på mina vänner, på mina föräldrar och på Gud? Finns Gud över huvud taget?

Alla behöver ett ställe där man kan ta av sig sin mask och bara vara. Konfirmandtiden är till för att lära känna dig själv, andra och Gud bättre. Här finns möjlighet att prata om allt mellan himmel och jord. Ofta hittar man på olika aktiviteter och provar nya saker tillsammans. Du får vara med och fira gudstjänst och andakt, veta mer om vad Bibeln och Psalmboken innehåller och hur det kan hänga ihop med vårt liv här idag.

De som leder konfirmationen är präster, pedagoger, musiker och unga ledare från kyrkan, och de är nyfikna på dig och vad du funderar på. Inga frågor eller funderingar om tro eller livet är dumma eller konstiga, du kan fråga om vad du vill.

...när ni samlas har var och en något att bidra med...

1 Kor 14:26
Träffas varannan onsdag (udda veckor) 15.30-18.15.
Start v.37.

Konfirmandgrupp Linghem

Träffas varannan onsdag (udda veckor) 15.30-18.15. Start v.37.

Träffas en söndag i månaden 10.00-16.30.
Start 15 september.

Konfirmandgrupp Ekängen

Träffas en söndag i månaden 10.00-16.30. Start 15 september.

Träffas varannan torsdag (udda veckor) 16.30-19.00. Denna grupp passar extra bra om du uppskattar en lugnare miljö. Start vecka 37.

Konfirmandgrupp Tallboda

Träffas varannan torsdag (udda veckor) 16.30-19.00. Denna grupp passar extra bra om du uppskattar en lugnare miljö. Start vecka 37.