Foto: Johannes Frandsen / IKON

Verksamheter för barn

En liten flicka sitter på golvet med en leksak i handen framför en vuxen.

Babysång - klicka här för anmälan

Sjung med ditt barn! Sånger och ramsor är ett fantastiskt instrument till glädje, närhet, lek, trygghet, tröst och mycket annat (barn 6-12 månader vid terminsstart) . S:t Martin, Ekängen på måndagar 9.30.

Greenies - klicka här för anmälan

För förskoleklass - åk. 3. Vi träffas på tisdagar 14.45-16.30 i Scoutgården i Linghem. Vi leker, pysslar, sjunger, provar på olika instrument, spelar spel och har andakt. Varje tillfälle har ett eget tema. Vi hämtar gruppen vid Himnaskolan 14.45. Gruppen startar vecka 36.

Tweenies - klicka här för anmälan

Scoutgården Linghem, torsdagar 15.00-17.00. Grupp för Tweenies som går i åk 4-7. Vi pysslar, sjunger, har andakt, bakar, spelar spel, leker. Vi gör ett schema tillsammans första gången. Smörgås och saft samt material - 50 kr/ termin. Start 1 februari.

Godly play, en grupp för barn - klicka här för information och anmälan

Godly play är en form av andlig vägledning för barn (och vuxna) där vi får uppleva bibelberättelser med flera sinnen. Här finns information om grupper och tillfällen.

Letar du efter barnkörer?

Vi har samlat alla körer och musik på samma ställe.

Öppen kyrka - för alla åldrar

När kyrkan är öppen för verksamhet! Här ryms öppen förskola med sångstund och lek. Du kan också fika tillsammans med andra. I kyrksalen finns rum för den som söker stillhet. Ingen föranmälan, alla är välkomna!

Ung i Åkerbo

Kom och var dig själv. Här finns plats för dig.

Förskolan Duvan

Duvan heter Åkerbo församlings förskola i Tallboda. Vi öppnade i oktober 2017 och har plats för omkring 35 barn på avdelningarna Fjädern och Vingen.