Sommarmusik

I Törnevalla kyrka, varje vecka hela sommaren!

En europeisk orgelresa genom århundraden

Torsdag 7 juli 19.00 Törnevalla kyrka. Sommarmusik med Camille Bloch, orgel.

Konsert á la Alice Babs - en hyllningskonsert

Torsdag 14 juli 19.00 Törnevalla kyrka. Sommarmusik med Ann-Christin Hallgren, sång och Marcus Österlund, piano.

Vad du ser är vad du får

Torsdag 21 juli 19.00 Törnevalla kyrka. Sommarmusik med Kvartetten från slätten - fyra kvinnliga musiker som vill lyfta fram kvinnliga låtskrivare och artister. Kvartetten består av Jenni Skogsfors, Jessica Sjögren, Alexandra Ekelöf och Frida Knutsson.

Come together

Torsdag 28 juli 19.00 Törnevalla kyrka. Sommarmusik med Delight. Karin Hanson, sång, Glenn Fransson, kontrabas och sång, Anders Kempe, trummor, gitarr och sång, samt Gunnar Ekermo, piano, gitarr och sång.

Svängigt och sirligt 1700-tal

Torsdag 4 augusti 19.00 Törnevalla kyrka. Sommarmusik med Ida Meidell-Blylod, fiol och Johan Hedin, nyckelharpa.

Bents Jazzcocktail

Torsdag 11 augusti 19.00 Törnevalla kyrka. Denna afton serveras sommarmusik i form av Bents Jazzcocktail. Svängig jazz toppad med sångtrio.

Innerligheten

Torsdag 18 augusti 19.00 Törnevalla kyrka. Sommarmusik med folkmusikergruppen Krantz Grannlåt.

Musik i klosterkyrkan

Vi fyller Askeby klosterkyrka med musik!

Nu är det dags för årets cykelkyrka!

Cykla, promenera eller ta bilen. Kyrkan och församlingshemmet är öppna. Aktiviteter 27 juni till 17 juli!

Såhär har vi öppet i sommar!

Vill du besöka någon av våra kyrkor - utanför gudstjänsttiderna? Kyrkorna håller öppet i sommar!