Other languages with Google Translate

Kontakt

Varabygdens församling Besöksadress: Sveagatan 7, 53431 Vara Postadress: Box 124, 53422 Vara Telefon:+46(512)797280 E-post till Varabygdens församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Varabygdens församling

Din församlingsgemenskap i Varabygden - genom hela livet!

Alla är välkomna till våra gudstjänster, aktiviteter och gemenskap under livets alla faser.

Våra kyrkor och församlingshem finns i Vara, Kvänum, Larv, Levene, Vedum och arentorp.

Våra gudstjänster annonseras i Nya Lidköpings Tidning vanligen på fredagar. För information om våra övriga verksamheter och aktiviteter finns webbkalendern, Kyrkappen, affischering, Facebook ”Liten & Stor i Varabygdens församling”, Instagram för konfirmander m.m.

KALENDERPORTALEN

Kalenderportalen ger löpande aktuell information för mobil, platta eller dator.

Kyrkguiden leder dig rätt!

Kyrkguiden är en användarvänlig app för alla åldrar! Laddas ner gratis här:

Kyrkguiden i App Store (för iPhone)

Kyrkguiden i Google Play (för Android-telefoner)

Kyrkguiden visar vägen till en kyrka när du ska på bröllop, begravning eller dop. Sök via kartan eller kyrkans namn. Men där listas även kalendrar för vad som är på gång! I appen kan man skapa en egen kalender med gudstjänster eller konserter och få en påminnelse så att du inte missar något. Lägg i din församling som favorit så har du alltid koll på vad som händer!

Det är ständigt saker på gång hos oss. Bästa sättet att få löpande information om vad som händer, får du genom att börja delta. Du är varmt välkommen till att dela gemenskapen med oss!

DET HÄNDER HOS OSS I VARABYGDEN!

Kolla in våra verksamheter med något för alla!

Det händer hos oss!

Kontakta Varabygdens församling

Varabygdens församlingskansli

Kansliet ansvarar för bokning av dop, vigslar, konfirmation, lokal och övriga frågor som rör församlingsverksamheten.

Våra öppettider

Besök: måndag till fredag mellan kl 9–12

Sveagatan 7, VARA

Telefon: måndag till fredag mellan kl 8–12

Växel: 0512-79 72 00

Varabygdens församling
534 22 VARA

E-post till Varabygdens församling

Kyrkogårdsförvaltningen

För ärenden som rör begravningsverksamheten. Ansvariga chefer är Sven-Åke Högsell och Glehnn Karlsson.

Växel: 0512-79 72 90

Församlingsverksamheten

För ärenden som rör församlingsverksamheten. Ansvarig chef är Vanja McCallum.

Växel: 0512-79 72 80

KYRKOHERDE

Vår kyrkoherde heter Lovisa Carlsson.

Direkttelefon: 0512-79 72 01

E-post till Lovisa Carlsson

Akutjour alla veckodagar nattetid mellan kl 21–06

Läs mer här om jourhavande präst