Other languages with Google Translate

Kontakt

Varabygdens församling Besöksadress: Sveagatan 7, 53431 Vara Postadress: Box 124, 53422 Vara Telefon:+46(512)797280 E-post till Varabygdens församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Våra förskolor Arken & Larven

Låt barnen komma till oss!

Förskoleverksamheten i Varabygdens församling

Förskola med profil

Arken och Larven är förskolor med kristen profil.

Genom vårt förhållningssätt vill vi förmedla varje människas okränkbarhet och allas lika värde och belysa barnens förmåga till empati och omtanke.

Verksamhetsplanering enligt läroplanen

Verksamheten är planerad utifrån uppdraget i läroplanen. I vår verksamhet ska vi ha en barnsyn som grundar sig på det kompetenta barnet, pedagoger som ställer öppna frågor som utmanar barnens lärande, ett reflekterande arbetssätt och pedagogisk dokumentation. Förskolan strävar efter att ha en föränderlig pedagogisk miljö där hänsyn tas till barnens behov och intressen.

vi arbetar för människovärdet

Vi vill skapa en förskola som bygger på värdeorden demokrati, delaktighet, meningsskapande, ömsesidigt beroende, jämställdhet och mångfald.

Förskolechef och rektor

Frida Skoog tel: 0512-423 82 (omkopplas till mobil)

FÖRSKOLAN LARVEN

Avd. Larven tel: 0512-423 80