Ungdomsverksamhet

Verksamheter för alla unga i högstadieåldern och uppåt!

Gör något kul och meningsfullt!

Hos oss är äkta vänskap viktig. Vi vill att alla ska få möjlighet till en fin gemenskap och ha roligt tillsammans. Deltagare i ungdomsverksamheten inom Svenska kyrkan  får ofta nya vänner, såna man kanske aldrig hade träffat annars. Över hela världen om man vill!

Konfa!

Din framtid är också betydelsefull för oss. Inom kyrkans olika verksamheter lär man sig också mycket värdefulla saker genom den gemenskap och samarbete som pågår med andra. Bland annat sånt man har nytta av i framtiden som vuxen i både förenings- och arbetsliv. Vi erbjuder t.ex. utbildning och träning av unga ledare samt ett kontaktnät som är globalt.

Vill du se mer av vad kyrkan kan erbjuda kan du kolla in vad Svenska kyrkans unga gör. Du kan också fördjupa dina personliga insikter om livets stora frågor genom att anmäla dig till konfirmation eller vara med i någon av våra lokala verksamheter.

Men en sak är viktigare än något annat: du är mycket värdefull och varmt välkommen till vår gemenskap. Det är för dig vi finns till och utan dig vore det inte lika roligt!

Du har livet framför dig! Vi stöttar dig i att ta vara på det.

Barn- och ungdomsledare

Sofia Andersson