Diakon i samtal, kommunikatör och präst i kyrkan, barnledare med barn framför ljusbärare, kanslist på kontor och kyrkogårdsarbetare sköter gravstenar.

Lediga tjänster

Vi har alltid behov av människor som vill arbeta! Periodvis är behoven större - så titta gärna hit emellanåt.

Välkommen att arbeta med oss!

Vi lägger upp dokument och den information du behöver för att söka lediga tjänster här nedan när tjänster blir lediga.

Du kan arbeta ideellt inom Svenska kyrkan.

Välkommen med ditt CV och personliga brev! Vi ser helst att du skickar in din ansökan digitalt. I utlysta tjänster står också vem du kan kontakta för mer information.

Om du är osäker på hur det är att jobba i kyrkan men är intresserad av att göra det eller funderar på en utbildning för tjänst i kyrkan är du givetvis välkommen med dina frågor!

Vi använder flera olika plattformar för annonsering av lediga tjänster och undanbeder oss kontakt av rekryteringsföretag då vi redan har valt våra samarbetspartners.

Lediga tjänster!

Funderar du på att jobba inom kyrkan...

...men vet inte med vad? Här får du mer information!

IDéeLLA MEDARBETARE

En av vår tids stora utmaningar är att människor känner sig ensamma och att de inte behövs. Vår församling arbetar ständigt för gemenskap!

Idéella medarbetare bryter ensamheten både för sig själva och andra samt visar att alla människor behövs och är älskade!

Kyrkan är en speciell arbetsplats och medlemsorganisation med många människor som deltar i de varierande verksamhetsområdena. Vi förvaltar medlemmarnas resurser ansvarsfullt och för allt vi vill och behöver göra, skulle vi inte räcka till om det inte vore för alla fina idéella medarbetare!

Alla som vill och kan bidra med en extra hand i t.ex. fikaservering, matlagning, lättare reparationer, utflyktsledare m.m. är välkomna att kontakta oss för diskutera vad som skulle vara möjligt.

Se här för kontakt och information!