Other languages with Google Translate

Kontakt

Varabygdens församling Besöksadress: Sveagatan 7, 53431 Vara Postadress: Box 124, 53422 Vara Telefon:+46(512)797280 E-post till Varabygdens församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lediga tjänster

Vi har alltid behov av människor som vill arbeta, men inte alltid tjänster att utlysa. I perioder finns större behov, så titta gärna hit ibland!

IDéeLLA MEDARBETARE

En av vår tids stora utmaningar är att människor känner sig ensamma och att de inte behövs. Vår församling arbetar ständigt för gemenskap!

Idéella medarbetare bryter ensamheten både för sig själva och andra samt visar att alla människor behövs och är älskade!

Kyrkan är en speciell arbetsplats och medlemsorganisation med många människor som deltar i de varierande verksamhetsområdena. Vi förvaltar medlemmarnas resurser ansvarsfullt och för allt vi vill och behöver göra, skulle vi inte räcka till om det inte vore för alla fina idéella medarbetare!

Alla som vill och kan bidra med en extra hand i t.ex. fikaservering, matlagning, lättare reparationer, utflyktsledare m.m. är välkomna att kontakta oss för diskutera vad som skulle vara möjligt.

Se här för kontakt och information!