Anmälan till konfirmation senast 24 juni 2021

Du kan fortfarande efteranmäla dig till helgkonfa! Att konfirmeras handlar om dig, Gud och 30 000 tonåringar. Och mycket, mycket mer...

WEBBANMÄLAN TILL KONFIRMATION HOS OSS!

Anmälan till konfa är för dig som är 14 eller ska börja klass 8. Du fyller i din ansökan tillsammans med din vårdnadshavare.

Du behöver vara berdd på att vi har någon träff varje vecka och vi kör även ett längre pass som helgkonfa en dag/månad.

OBS!
Var noga med att fylla i alla fält som har en  *
Annars kan det bli fel när formuläret skickas.

Efter att anmälan kommit in får ni bekräftelser och information från mitten av augusti. Du får information i flera steg fram tills konfirmationen startat. Sen är du på väg mot en helt ny och spännande erfarenhet!

Vi ber er ha förståelse för att vissa avvikelser kan ske för att möta eventuella förändringar vi inte råder över.

- ANMÄLNINGSFORMULÄR -

ANMÄLAN TILL KONFIRMATION I VARABYGDENS FÖRSAMLING! Med din anmälan godkänner du att angivna personuppgifter registreras och att dessa används i konfirmandrelaterad kommunikation, med dig och vårdnadshavare, så länge konfirmandtiden varar hos oss. Se även hur vi hanterar personuppgifter under Kommunikation > GDPR.

JA TACK! Jag anmäler mig till en av KONFA!-grupperna nedan:

Vi behöver några uppgifter om dig. Börja med att ange kontaktinformation som är aktuell, så att vi säkert kan komma i kontakt med dig!

Nu till kontaktinformation för vårdnadshavare. Ni väljer vem som är Vårdnadshavare 1 (obligatorisk uppgift) respektive 2 (frivillig uppgift) med tanke på att 1 bör vara den vi säkrast kan nå vid behov.

ÖVRIG VIKTIG INFORMATION. Om vi behöver ta hänsyn till allergier, födoämnesallergi/intolerans eller liknande för specialkost m.m. behöver vi information om detta för att planera med tanke på mat och miljö. Finns det något annat vi behöver känna till för att du ska kunna trivas och må bra hos oss, kommer fler tillfällen att ta upp det muntligt senare.

Under konfirmandtiden kan foton tas för att använda på hemsidan, i sociala medier och i informationsmaterial. Oftast publiceras dessa utan namn. För att publicera bild och namn behöver vi ditt samtycke. Kryssa för vilket alternativ ni vill lämna samtycke till nedan. Det går naturligtvis att ändra sig senare om du önskar.

Sista frågan: hur fick du information om konfirmationen?

NÄSTAN KLART! Läs först igenom uppgifterna så att allt blev rätt. Sen är det bara att trycka på skicka-knappen nedanför! Vi kommer att jobba hårt med planeringen för att du och dina nya vänner ska få en riktigt bra KONFA! Det ska bli spännande att lära känna dig. Varmt välkommen!

Behandling av personuppgifter vid anmälan till konfirmation

GDPR vid konfirmation

ÅRETS KONFAGRUPPER