Svenska kyrkan Uppsala

Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon: +46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Svenska kyrkan Uppsala

Svenska kyrkan för dig som bor i Uppsala.

Gudstjänster, konserter, verksamhet – här får du all information och alla nyheter!

På gång i Svenska kyrkan i Uppsala

Uppsala domkyrka är Sveriges rikshelgedom. Domkyrkan ligger mitt i Uppsala, Svenska kyrkans huvudstad.

Uppsala domkyrka

Kyrkan finns till för Uppsalaborna. Det kan till exempel handla om stöd mitt i sorgen eller hjälp i kontakten med myndigheter när livet krisar. Du kan också som volontär hjälpa andra Uppsalabor.

Stöd och hjälp i livet

Program för 16–23 februari.

Veckans program

Program för 16–23 februari.

Som medlem i Svenska kyrkan stöttar du samhällets mest utsatta både i Sverige och världen och bidrar att vårda våra kyrkor.

Bli medlem