Svenska kyrkan Uppsala

Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: S:t Eriks torg 7, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon: +46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala Webbplats

Svenska kyrkan Uppsala

Svenska kyrkan för dig som bor i Uppsala.

Sköna, lediga sommardagar – dela dem med fler. På sommarsidan får du tips från Uppsalas församlingar.

Sommarnyheter och veckoprogram

Uppsala domkyrka är Sveriges rikshelgedom. Domkyrkan ligger mitt i Uppsala, Svenska kyrkans huvudstad.

Uppsala domkyrka

Program för 18–25 augusti.

Veckans program

Program för 18–25 augusti.

Som medlem i Svenska kyrkan stöttar du samhällets mest utsatta både i Sverige och världen.

Bli medlem

Program för 500-årsfirandet i Uppsala under året.

Reformationsåret 2017

Program för 500-årsfirandet i Uppsala under året.

Var tycker du att Svenska kyrkan ska lägga kraften?

Kyrkoval 2017

Var tycker du att Svenska kyrkan ska lägga kraften?