Lediga jobb

Vilka tjänster är lediga och hur visar jag intresse för att jobba hos Svenska kyrkan Uppsala? Läs mer här.

Församlingsherde till Uppsala domkyrkoförsamling, Uppsala pastorat

Som församlingsherde ansvarar du för verksamhet i församlingens tre stadsdelskyrkor, sjukhuskyrka och barn-unga-familj. Uppsala domkyrka är församlingskyrka, stiftskyrka och rikshelgedom vilket innebär ett nära samarbete med dess verksamhet. Sista ansökningsdag är 1 januari 2023.

Präst till Universitetskyrkan Uppsala

Vid Universitetskyrkan ingår du i ett ekumeniskt team som formar och inbjuder till gemenskap och mötesplatser för studenter. Du blir en viktig länk mellan stadens universitet och de lokala församlingarna. Sista ansökningsdag är 31 december 2022.

Danmark-Funbo församling söker organist/kyrkomusiker (75/100%)

Som vår nya organist/kyrkomusiker blir du en av fyra musiker som arbetar för att berika församlingens liv och gudstjänster. Musik är ett fantastiskt språk att sprida evangelium och nå in i människors hjärtan. Vi ser fram emot att du kommer till oss med dina erfarenheter och kunskaper. Vi ser helst att du har en organistexamen.

Våra ledord är ’engagemang, respekt, bekräftelse, öppenhet och tydlighet’ och det är också dessa som ska prägla vårt arbete och hur vi bemöter varandra.

Uppsala pastorat

Ansök om jobb i Uppsala pastorat
via Lediga jobb ovan.

Ansök om jobb i Danmark-Funbo församling
Skriv eller ring till kyrkoherde Susanne Nordgren, 018-418 10 50.

Allmän information
om arbete i Svenska kyrkan finns på Uppsala stifts webbplats.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.