Foto: Sara Bruggeman

Uppsala kyrkogårdar

Vi sköter stadskyrkogårdarna och begravningsverksamheten för Uppsala stad, oavsett medlemskap eller livsåskådning.

Aktuellt från Uppsala kyrkogårdar

Vad kan vi hjälpa dig med?

Begravning

Få händelser i livet förändrar så mycket som en anhörigs död. I samband med begravning ställs vi inför många val. Här får du hjälp och information från Uppsala kyrkogårdar kring det som rör begravning.

Uppsala kyrkogårdars expeditioner är för närvarande stängda för besök

Av omsorg och med hänsyn till varandra är Uppsala kyrkogårdars begravnings- och kyrkogårdsexpeditioner stängda för besök, med undantag för urnutlämningar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi erbjuder en rad tjänster såsom blomsterplantering och gravskötsel, på så sätt kan du vara säker på att graven ser omskött och prydlig ut.

Kyrkogårdar och minneslundar

Både som vilorum för våra avlidna och som värdigt gestaltade parker, har även kyrkogårdarna kulturhistoriskt värde. Läs mer om kyrkogårdarna, minneslundarna och hur du hittar en specifik grav.

Sommarens kyrkogårdsvandringar i Uppsala

I sommar kan du gå guidade kyrkogårdsvandringar med olika teman. Upptäck Berthåga, en modern naturkyrkogård med spår från forntiden, eller gör en resa genom vår historia på Gamla kyrkogården, en fridfull oas i centrala Uppsala.

Nyheter från Uppsala kyrkogårdar

Prenumerera via RSS