Foto: Josefine Lind

Vaksala församling

Här finner du 700-årig historia och samtida sinnesro.

Kyrkor i Vaksala församling

Vaksala kyrka och kyrkcentrum

En nutida träffpunkt på historisk mark.

Årstakyrkan

En plats för alla åldrar.

Salabackekyrkan

Småkyrka där berättelsen lever.

Aktuellt i Vaksala församling

Tillsammans mot psykisk ohälsa

Temamånad i Vaksala församling med utställning, samtalskvällar, konserter 4 september – 2 oktober 2022.

Grupper för barn 6 - 9 år och hela familjen

Här kan du anmäla ditt barn till Mixmax, barnkörerna Tonträffarna, Tonarten och din familj till familjeonsdag.

Vid din sida – Nytt nummer av Hopp

Fredag till söndag 1–3 juli får du som bor i någon av Uppsala pastorats församlingar det senaste numret av tidningen Hopp. Men du kan även läsa och bläddra direkt på webben. Tema: Vid din sida.

Årsta 46

Årsta 4-6 är en fritidsverksamhet i Årstakyrkan tre eftermiddagar i veckan för dig som går på mellanstadiet i Årsta- eller Ångelstaskolan.

Sång och glädje i Årstakyrkan

En lördag i månaden träffas vi och sjunger tillsammans med en inbjuden gäst. Kaffeservering.

Årstakyrkans barnkörer

Lär dig sjunga tillsammans med andra barn. Vi sätter upp minimusikal och sjunger i gudstjänster.

Friskvård och cafélunch

Inled tisdagarna med Qi Gong eller Nintendo Wii Sports i Vaksala kyrkcentrum. Efteråt serveras lunch.

Grupper för barn 6 - 9 år och hela familjen

Agape i Årstakyrkan

Lifehacks och experiment för dig som går i sexan och sjuan.

Vaksala församling

Vaksala kyrkcentrum
Vaksala kyrkväg 2
754 45 Uppsala
Telefon 018-430 35 00 (växel)

Personal i Vaksala församling

Vaksala kyrka och kyrkcentrum, Salabackekyrkan och Årstakyrkan.