Foto: David Castor

Helga Trefaldighets kyrka

Domkyrkogranne med välbesökt prästgård.

Helga Trefaldighets kyrka har ett rikt gudstjänstliv är en omtyckt förrättningskyrka - här sker många dop, vigslar och begravningar. Den är också hemkyrka för Universitetskyrkans verksamhet.

Prästgården intill kyrkan används flitigt under både veckor och helger till en rad olika sorters sammankomster. Du är varmt välkommen med din bokning, men tänk på att lokalen inte rymmer mer än 36 personer.

Stadsdelskyrkan på gränsen mellan Kåbo och Eriksberg fyller 60 år – men det planerade programmet 23–24 oktober flyttas fram med anledning av Folkhälsomyndighetens beslut om skärpta allmänna råd i Uppsala län. Eriksbergskyrkans jubileumshögmässor genomförs 25 oktober kl 11 och 12.30.

60-årsjubileet flyttas fram

Helga TreFaldighets kyrka

Helga Trefaldighets kyrka och Prästgården
Nathan Söderbloms plan / Odinslund 4
753 10 Uppsala
018-430 36 88, 018-430 36 89 (vaktmästare)

Helga Trefaldighets kyrka är alla dagar kl 9.00–17.00.
På onsdagar, under terminerna, firas kvällsmässa. Då stänger kyrkan kl 19.00.

Fast gudstjänstprogram under terminerna
Söndagar kl. 11.00:  Högmässa. Bibelpyssel för barn. Kyrkkaffe.
                 kl. 19.30:  Meditation – att sitta sig till stillhet.
Onsdagar kl. 18.00:  Stilla mässa med Universitetskyrkan.

Personal i Helga Trefaldighets kyrka, Helga Trefaldighets församling