Foto: Johan Nilsson

I din vardag

Kyrkan finns nära dig i Gränbystaden, i Katedralkaféet och i Diakonins hus, både när du längtar efter att få sitta ner i lugn och ro och när du har frågor.

Diakonins hus

Läs mer om diakonins olika verksamheter som exempelvis Nattkyrkan, sorgegrupper och samtal och stöd i olika former.

En person med en väst i regnbågsfärger. På västen står det "Jag älskar dig" på flera olika språk.

Tro, hopp och kärlek

Svenska kyrkan ska vara en inkluderande kyrka där du ska känna dig trygg och välkommen, precis som du är.

Katedralkaféet

Katedralkaféet arrangerar gärna festmåltider av olika slag. Här kan ni inta bröllopsmiddagen på promenadavstånd efter vigseln i Uppsala domkyrka eller Helga Trefaldighets kyrka, eller varför inte bjuda in till disputationsmiddag i de rum där Carl von Linné presiderade som Rector Magnificus?

Kyrkan i Gränbystaden

Lugn och ro, samtal och fika på Café Ovan där. Svenska kyrkan Gränbystaden finns på plan 3 vid gallerians östra ingång.