Foto: Ulf Klingström

Gottsunda församling

Brokig mosaik av möten och människor i stans södra ände.

På söndag 28 februari  provar vi att mötas digitalt för kyrkkaffe i Gottsunda församling. Vi längtar efter att ses igen! Att mötas digitalt blir inte som ett vanligt fika, men förhoppningsvis bra på andra sätt.

Digitalt Zoom-kyrkkaffe

På söndag 28 februari provar vi att mötas digitalt för kyrkkaffe i Gottsunda församling. Vi längtar efter att ses igen! Att mötas digitalt blir inte som ett vanligt fika, men förhoppningsvis bra på andra sätt.

Samla kraft inför veckan på en meditativ och stilla gudstjänst. Gode herdens kapell, Ulleråker. En söndagskväll i månaden. Nästa gudstjänst är söndag 28 februari kl. 18.00.

Meditativ gudstjänst, att vara inför Guds ansikte

Barnvagn utomhus

Barnvagnspromenad i Sunnersta

Träffas tillsammans utomhus på Gottsunda församlings barnvagnspromenad.

I Källan, på innergården i Gottsunda kyrka, samlas vi runt elden på fällarna och pratar om det som dyker upp och viktiga saker. Nästa tillfälle 5 mars.

Samtal vid elden

Uppsala pastorat
751 08 Uppsala

Gottsunda kyrka