Skapande verksamhet

Syförening, bakning eller akvarellmålning - vad passar bäst för dig? Dela glädjen att skapa med dina händer.

lötenkyrkan

Hantverkscafé

Första söndagen i månaden 18.00 - 20.00 : 5/2, 5/3, 2/4, 7/5 och 4/6 Lötenkyrkan

Ta med ditt hantverk, njut av en kopp kaffe och ta tillfället i akt att samtala och skapa tillsammans med andra som tycker om att arbeta med händerna! Stickning, virkning, måleri eller något annat - du bestämmer vad du vill ta med dig.

Gottsunda kyrkliga syförening

Torsdagar (jämna veckor) kl. 13-15, i Nyrénsalen, Gottsunda kyrka
Handarbeta tillsammans och dela glädjen att skapa med dina händer. Syföreningen är en helt ideell verksamhet inom församlingen och vårt mål är att samla in pengar till diakonal verksamhet i Gottsunda. Vi arbetar med broderier, stickning, virkning och sömnad. De färdiga alstren säljs vid två tillfällen under året i kyrkans församlingssal. Nya medlemmar hälsas varmt välkomna!
Träffarna avslutas med en kort andakt.

Kontakt:

Frideborg R Hagman, tel 018-30 25 70.

Salabackekyrkan

Mötesplats Glädjen

Torsdagar kl. 12.00-14.00Salabackekyrkan
Mötesplats glädjen är en öppen mötesplats för dig som vill umgås skapa och äta lunch tillsammans med andra. Allt är möjligt, sy, virka, sticka, klippa, rita, skriva, prata eller bara vara. Bara fantasin sätter gränser. Dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter, ta med dig eget material eller arbete.

Ingrid Arobo, tel 076-2497461

Sankt pers kyrka

Syföreningen Carlsborgs diakonikrets

Torsdagar kl. 13-15S:t Pers kyrka
Vill du göra en praktisk insats samtidigt som vi träffas och har trevligt tillsammans? Församlingens syförening har försäljningar ett par gånger per år i S:t Pers kyrka och första söndagen i advent är det basar. Vi stickar, bakar, broderar och har lotterier till förmån för behövande, intäkterna går bland annat till Svenska kyrkans internationella arbete för utsatta människor i hela världen.

Kontakt:

Ulla Ericsson, tel 018-430 36 50.

Vaksala kyrkcentrum

Broderigruppen Korsstygnet

Vi träffas torsdagar jämna veckor mellan 12 januari och 18 maj kl 12.30-15 i Vaksala kyrkcentrum.

Välkommen att lära dig mer om broderi, material och metoder. Kom
och låt dig inspireras! Det går bra att komma en eller flera gånger!

Margareta Wedin, tfn 070-319 42 32