Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon: +46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Konfirmation

Alla konfirmandgrupper i Uppsala finns samlade på en egen sajt. Välkommen med i den grupp som passar dig.

Vad är viktigt för ett gott liv? Vem är jag och vem vill jag vara?

Att konfirmeras är ett bra sätt att lära sig mer om sig själv och uppleva sånt som man inte får uppleva i andra sammanhang. Att upptäcka de lekfulla sidorna hos sig själva och andra. Att fundera på stort och smått i livet och ta reda på vad kristen tro kan innebära.

Alla konfirmandgrupper i Uppsala finns samlade på en egen sajt. Det finns många grupper att välja mellan, på olika platser och tider, med olika inriktning och läger med varierande längd. Välj den grupp som passar dig bäst!

Läs mer på www.uppsalakonfa.se