Välkommen att njuta av advents- och julmusik !

Musik i advents- och jultid

Välkommen att njuta av advents- och julmusik !

Välkommen till oss under julhelgen

Upplev en juligare jul

Välkommen till oss under julhelgen

- en del av #metoo. 1382 kvinnor i upprop mot trakasserier och övergrepp i kyrkan. Läs kyrkoherde, Katarina Egfors Härnrings tankar.

#vardeljus i Svenska kyrkan

Kalender och aktuellt

Konserter och musikandakter

Svenska kyrkan finns för dig när du behöver den. Vi vill gärna vara med och göra livets alla olika skeenden till positiva upplevelser. Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar!

Dop, vigsel & begravning

Svenska kyrkan i Alingsås har en lång erfarenhet av att stötta människor som är i behov av hjälp. Tveka inte att kontakta oss, eller låt oss kontakta dig.

Samtal och stöd

Möjligheten att besöka en konsert eller musikgudstjänst är stor i Svenska kyrkan Alingås. Dessutom finns rika möjligheter för den som vill musicera tillsammans med andra i någon av de många körerna.

Musik och körer

Här finner du mer information om våra kyrkor och vad som händer i din församling.

Kyrkor

Kom som du är. För att dela din historia, för att du saknas när du inte är här, för att du är unik. Här finns många möjligheter. Du kan bli volontär i din församling eller åka på utbyte. Du kan också ge en gåva. Och du - välkommen som medlem i Svenska kyrkan om du inte redan är det. För Gud älskar dig gränslöst.

Du behövs

En del gudstjänster är mer traditionella och andra söker nya former. De olika kyrkorna och distrikten har satt sin prägel på gudstjänstlivet, vilket ger en stor mångfald och goda möjligheter för var och en att hitta sitt gudstjänstsammanhang.

Gudstjänst

Här finner du våra grupper och aktiviteter för alla åldrar!

Verksamheter och mötesplatser

Här finner du våra grupper och aktiviteter för alla åldrar! Öppen förskola, scouter, fredagsmys, föreläsningar, caféer och tankar för själen... Vad passar dig?

Här finner du mer information om våra lediga tjänster i Alingsås pastorat.

Välkommen som medlem i Svenska kyrkan! Så här gör du.

Hur blir man medlem?

Välkommen som medlem i Svenska kyrkan! Så här gör du.