Samtalsmottagning

Stödsamtal • Sorgebearbetning • Krissamtal

samtalsmottagning

I olika livsskeden av livet kan vi ibland behöva någon utomstående att prata med.

Hos Svenska kyrkan Alingsås kan du få stöd genom samtal med en diakon eller präst. De finns närvarande, lyssnar och delar det du vill prata om.

Vi erbjuder:
• Stödsamtal
• Krissamtal
• Sorgesamtal
• Själavårdssamtal

På samtalsmottagningen arbetar präster och diakoner med lång erfarenhet av samtal.Vi välkomnar alla oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning eller livsåskådning.
Du behöver inte tillhöra Svenska kyrkan eller vara troende för att be om ett enskilt samtal.

Vi har tystnadsplikt och samtalen är kostnadsfria.

Fyll i namn och telefonnummer så kontaktar vi dig om tid och plats.