Kristet Perspektiv och Församlingsblad

Kristet Perspektiv är en pastoratstidning som innehåller information från Alingsås, Hemsjö och Ödenäs församlingar. Varje tidning har ett tema som belyses utifrån olika perspektiv. Kristet Perspektiv har en redaktionsgrupp som möts inför arbetet med varje tidning. Ansvarig utgivare är kyrkoherde Katarina Egfors Härnring. I redaktionsgruppen ingår Peter Ebbesson, Nina Jansson, Conny Johansson, Agneta Jonasson, Lollo Konnebäck, Sebastian Holmgren, Matilda Hagström och Ingrid Evaldsson.

Kristet Perspektiv (PDF)

Har du frågor eller idéer - hör gärna av dig

Nina Jansson

Pedagogisk samordnare