Svenska kyrkan Alingsås Besöksadress: Brunnshusallén 3, 44134 Alingsås Postadress: BOX 325, 44127 ALINGSÅS Telefon:+46(322)669100 E-post till Svenska kyrkan Alingsås

Konfirmation

Konfirmationen är en chans att träffa nya vänner och tillsammans diskutera och fundera över allt mellan himmel och jord; vänskap, kärlek, sex, Gud, kyrkan, vad är rätt och vad är fel och mycket, mycket mer. Många ungdomar brukar säga att konfan varit det bästa det gjort i hela deras liv.

Konfirmationstiden är ett äventyr som vi hoppas att du vill vara med på!

Under konfirmationstiden funderar vi tillsammans kring frågor som vänskap, kärlek, förlåtelse, ensamhet, gemenskap, tro och tvivel, liv och död, hopp och livsglädje. Vi åker också på läger, målar, dramatiserar, sjunger, går på gudstjänst, spelar och har roligt tillsammans!