Söndagsskola

Söndagsskola i Svenska kyrkan i Alingsås erbjuds i Stockslyckekyrkan och Noltorpskyrkan.

I Noltorpskyrkan
Söndagsskola erbjuds i samband med alla 11-gudstjänster som inte är familjegudstjänster. (start v. 36)

Vill du hjälpa till i söndagsskolan i Noltorp, kontakta Marie Gerdin.

I Stockslyckekyrkan
Söndagsskolan i Stockslyckekyrkan sker vid några gudstjänster per termin. Övriga gudstjänster finns det för de allra yngsta barnen leksaker att roa sig med på kyrktorget samt barnpåsar för de barn som sitter med i gudstjänsten. Dessa påsar hänger på väggen inne i kyrksalen.
Fråga gärna vaktmästare eller kyrkvärd så visar de dig.

För barn och familjer finns också "Gudstänst för stora och små" som riktar sig till alla åldrar.

Församlingspedagogen Lena-Carin Ängslycke och Fritidsledare Erika Kärrman har hand om söndagsskolans träffar. Höstens datum läggs i kalendern på hemsidan så fort de är bestämda.

Varmt välkommen!

Marie Gerdin