Ett barn med krulligt ljust hår tittar leende in i kameran.
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Kyrkans barntimmar/Himlakul

Kyrkans barntimmar/Himlakul finns i Noltorpskyrkan, Hemsjö församling och Ödenäs församling. I Kyrkans barntimmar erbjuder vi en miljö av värme och omtanke där barnen kan känna sig hemma. Vi pysslar, leker och gör andra roliga saker tillsammans. Andakten, på barnens vis, är en naturlig del av samlingen.

Kyrkans barntimmar

Himlakul - Noltorpskyrkan: Fredagar 9.30-11.30

Vi träffas en gång i veckan under 2 tim. Varje gång har vi en samling med sång och bibelberättelser. Vi leker, pysslar, läser sagor och äter något tillsammans, oftast en smörgås. Sedan är det dags för ett spännande rytmikpass med rytmikpedagog Karin Holmström.

Barn som redan deltar i Himlakul och Treårsmys har förtur, i övrigt gäller först till kvarn! Anmälan öppnar 2 maj kl 8. Sista anmälningsdag är 19 maj.

Obs! Gruppen har ett fåtal platser kvar inför kommande läsår 2023/2024. Vi startar vecka 35 och slutar vecka 21 nästkommande år. Terminsavgiften är 125 kronor.
Kontaktperson: Stina Gabrielsson, se nedan.

Kyrkans barntimmar - Ödenäs

I Ödenäs finns en grupp 4-5-åringar som träffas varje tisdag kl. 9.00 -11.00 i församlingshemmet i Ödenäs. Vi använder oss av ett material som är kopplat till "Bibel för barn", pysslar, leker, fikar, sjunger och avslutar med en andakt på barnens villkor. 
Kontaktperson: Helena Ingeborn, se nedan.

Kyrkans barntimmar - Hemsjö
Torsdagar kl 13-15 i annexet.
Höstterminen startar v 35 och avslutas v 21 nästkommande år.
Kontaktperson: Helena Ingeborn, se nedan.