Ett barn med krulligt ljust hår tittar leende in i kameran.

Kyrkans barntimmar/Himlakul

Kyrkans barntimmar/Himlakul finns i Noltorpskyrkan, Hemsjö församling och Ödenäs församling. I Kyrkans barntimmar erbjuder vi en miljö av värme och omtanke där barnen kan känna sig hemma. Vi pysslar, leker och gör andra roliga saker tillsammans. Andakten, på barnens vis, är en naturlig del av samlingen.

Kyrkans barntimmar

Himlakul - Noltorpskyrkan: Fredagar 9.30-11.30

Vi träffas en gång i veckan under 2 tim. Varje gång har vi en samling med sång och bibelberättelser. Vi leker, pysslar, läser sagor och äter något tillsammans, oftast en smörgås. Obs! Anmälan behövs. Terminsavgiften är 125 kronor.

Stina Gabrielsson
församlingspedagog
T: 0322-669 105
E: stina.gabrielsson@svenskakyrkan.se

Kyrkans barntimmar - Ödenäs

I Ödenäs finns en grupp 4-5-åringar som träffas varje tisdag kl. 9.00 -11.00 i församlingshemmet i Ödenäs. Vi använder oss av ett material som är kopplat till "Bibel för barn", pysslar, leker, fikar, sjunger och avslutar med en andakt på barnens villkor.

Helena Ingeborn
T: 0322- 66 91 93
E: Helena Ingeborn

Kyrkans barntimmar - Hemsjö

Torsdagar kl 13-15 i annexet.
Vårterminen avslutas v 21 och höstterminen startar v 35.

Helena Ingeborn
T: 0322- 66 91 93