Barn (0-6 år)

Barnverksamheten i Svenska kyrkan Alingsås har både bredd och djup. Det finns mängder med olika inriktningar beroende på behov, intresse och barnets ålder. Välkommen!

En mamma sitter på golvet och leker med sin bebis.

Kyrkans öppna förskola

Vi har stängt för terminen, öppet vecka 35-50 och vecka 3-21. Hit är alla barn välkomna, med en vuxen i sällskap! Vi leker, pysslar, fikar och har en liten sångstund varje gång.

Barn och sång

Hela kyrkan gungar

Välkommen att sjunga och gunga till välkända barnsånger! För barn i förskoleåldern, föräldrar, förskolepersonal och andra som gillar att sjunga!

Doplördag i Christinae kyrka

Lördagen 24 september inbjuder Svenska kyrkan i Alingsås till doplördag i Christinae kyrka klockan 10.00- 15.00. Vi ordnar präst, musiker, lokal och fika. Barn, unga eller vuxna är lika välkomna att döpas. Allt är gratis.