Existera - och mera?

En minikurs i livsfrågor

För någon känns det som om livet mest handlar om arbete, hämtning, lämning, städning och handling. För någon annan smakar livet tomhet. Bär du på frågor som sällan får utrymme?

Nu har du chansen att under sex tillfällen vara med och formulera och dela dina tankar om livet, lyssna och testa din egen inställning tillsammans med andra och prata om mod, tillit, mening, inre ro, livsval och livsglädje.

Kursen utgår från Världshälsoorganisationens (WHO) internationella undersökningar om livskvalité och vetskapen om att en hög grad av existentiell hälsa ökar våra möjligheter att må bra.

Materialet som vi mestadels använder är framtaget av Cecilia Melder, präst och Teol. Dr. i religionspsykologi med inriktning existentiell folkhälsa.

existera och mera

Datum: Start vecka 6, tisdag 6 februari. Därefter varannan vecka. Sex tillfällen under våren.
Tid: Kl 19–ca 20.15
Plats: Landskyrkan
Anmälan: Senast 1 februari 2018.
Kostnad: Kostnadsfritt

Anmälan till kursen Existera -och mera?

Sofia Eriksson

Direkt: 0322-669 109