Svenska kyrkan Alingsås Besöksadress: Brunnshusallén 3, 44134 Alingsås Postadress: BOX 325, 44127 ALINGSÅS Telefon:+46(322)669100 E-post till Svenska kyrkan Alingsås

Bön & Meditation

Bön och meditation är olika verktyg för att bli medveten om att Gud finns i våra liv - mitt i vår vardag. Meditationen är en övning i att stanna upp och öppna oss för Guds tilltal. Det handlar om att bli närvarande i oss själva så att vi där kan möta Guds ständigt kärleksfulla närvaro.

andra tillfällen till bön

Christinae bönegrupp

Träffas en gång i månaden. Vill du att gruppen ska be för något särskilt så mejla din bön till: alingsas.bon@svenskakyrkan.se
Plats: Christinae kyrka. En tisdag i månaden. (22 jan, 19 feb, 19 mars, 23 april, 21 maj)

Lunchbön

Bön varje torsdag i Noltorp.
Plats: Noltorpskyrkan. Torsdagar 12.45

Böngruppen väven

Bön i Hemsjö varannan vecka.
Plats: Annexet - Hemsjö. Torsdagar 19.00

Bön i Ödenäs