Meditation i Christinae kyrka

Kroppen stillar sig, det inre får ro. Meditation i kyrkan varje torsdagskväll.

Att sitta sig till stillhet

Meditationen bygger på att varje människa kan närma sig livets innersta. Den är en form av bön utan tankar och ord, men med en vilja till relation med Gud. Meditationen har en riktning in emot Guds kärlek. Varje meditationstillfälle med tystnad, inleds med ett bibelord, en psalmvers eller ett annat citat. Därefter följer tystnad. Meditationen vara 20+20 minuter med en meditativ gång emellan. Vill man, är man med på båda sittningarna eller så går man efter den första.

Alla är välkomna med den inriktning man själv vill ge meditationen, den tro man har eller om man bara vill sitta sig till stillhet. Ha gärna kläder(byxor) som inte är för trånga. (Man sitter på stol, pall eller kudde)

Vill du veta mer om formen för meditationen så kan du titta på www.berget.se.

meditation i christinae kyrka

Plats: Christinae kyrka

Tid: Torsdagar kl 19.15. Introduktion för nya 19.00.

8 - februari - 31 maj - 2018.

Öppen grupp och kostnadsfri.

Kontakt och mer information:

Tomas Lindskog

Direkt: 0322-669 130