Foto: Alexander Hagerius

Hemsjö kyrka

Hoppas att du ska kunna göra Hemsjö kyrka till din – för kyrkan det är vi. Välkommen till Hemsjö församling!

Söndagen 19/5 kl 18 i Hemsjö kyrka

"En salig blandning" Solister och grupper ut Hemsjökören framför favoriter. Piano Johan Ivarson och Madeleine Wengblad

Som vanligt inleder Hemsjökören sommarmusiken i Hemsjö kyrka. Lördagen den 1/6 kl 18 (obs veckodagen och tiden) ”En sommarafton” med Hemsjökören, Johan Ivarson piano och Madeleine Wengblad dirigent.
Musiker som kommer till Hemsjö kyrka i sommar. - Klicka på länken för mer information

Häng i Hemsjö, Annexet

För dig som går i åk - 7 och uppåt.

Körverksamhet

Hemsjö församling erbjuder körsång för både stora och små.

Tisdags och Efter Plugget i Hemsjö

En öppen verksamhet för barn mellan 6-12 år.

Öppna förskolan i Hemsjö

En möjlighet för både barn och föräldrar att knyta kontakter, sjunga, leka, pyssla och fika tillsammans.

En liten pojke ligger på mage på golvet.

Kyrkans barntimmar i Hemsjö

I Kyrkans barntimmar erbjuder vi en miljö av värme och omtanke för barn 4-5 år. Terminsstart v. 3

Kontakt - Hemsjö kyrka

Hemsjö arbetslag

Om Hemsjö kyrka

Kyrka med unika inventarier. Hemsjömanualet och en medeltida dopfunt med runskrift hittar du bara i Hemsjö kyrka.