Foto: Alexander Hagerius

Hemsjö kyrka

Hoppas att du ska kunna göra Hemsjö kyrka till din – för kyrkan det är vi. Välkommen till Hemsjö församling!

Musik i sommarkväll i Hemsjö kyrka

Här är alla sångare och musiker som skall medverka under sommaren i Hemsjö kyrka.

Lördagen 4 juni kl 18.00 ”The Music´s always there with you” med Hemsjökören och kör från Estland. Johan Ivarson, piano och Madeleine Wengblad, dirigent.

Söndagen 19 juni kl 18.00 ”Ljuset skimrar” med Göteborg A Cappella, under ledning av dirigent Solvieg Ågren.

Torsdagen 30 juni kl 20.00 ”Sommarnyanser” Emma Runegård, piano och Anders Hjortvall, violin.

Torsdagen 14 juli kl 20.00 ”Vandring nära marken och himlen” Cecilia och Torbjörn Luther, stråkar.

Torsdagen 28 juli kl 20.00 "Leta i Livet". Lena Holst, sång och Jannis Lundqvist, ackompanjemang

Torsdagen 11 augusti kl 20.00 ”Nu löser solen” med gruppen VERA, Petra Dalin, Matilda Hagström och Emma Undermar, sång samt tre musiker.

Torsdagen 25 augusti kl 20.00 ”In State of Emergency” med Vocal Art Ensemble of Sweden Rhythm Art Duo, dirigent Jan Yngwe.

Våffelcafé

Kafé i församlingshemmet torsdagar från kl.18.00 - 20.00

Häng i Hemsjö, Annexet

För dig som går i åk - 7 och uppåt. Start v. 35.

Körverksamhet

Hemsjö församling erbjuder körsång för både stora och små.

Tisdags och Efter Plugget

En öppen verksamhet för barn mellan 6-12 år. Start v. 35.

Öppna förskolan i Hemsjö

Vi att startar vecka 35

En liten pojke ligger på mage på golvet.

Kyrkans barntimmar i Hemsjö

I Kyrkans barntimmar erbjuder vi en miljö av värme och omtanke för barn 4-5 år. Start v. 35.

Kontakt - Hemsjö kyrka

Hemsjö arbetslag

Läs mer om Hemsjö kyrka

Hemsjö kyrka

Kyrka med unika inventarier. Hemsjömanualet och en medeltida dopfunt med runskrift hittar du bara i Hemsjö kyrka.