Foto: Samuel Ekstener

Christinae kyrka

Christinae kyrka har en omfattande verksamhet för alla åldrar. Musiklivet är rikt och präglar gudstjänstlivet. Christinae kyrka erbjuder många mötesplatser av olika slag där det finns tillfälle både till gemenskap och fördjupning. Välkommen!

Öppettider i Christinae kyrka under perioden 27/6-14/8

Kyrkan är öppen för dig som önskar en stund av stillhet.

mån-tis, tor-fre 13.00-18.30
ons 10.00-18.30
lör-sön 10.00-14.00
och ca 1 timma före söndagskonserterna under juli månad.

Christinae kyrkas körer

I Christinae kyrka finns det körer för både små och stora.

Någon har knäppt händerna på en blå filt.

Bön & meditation

Bön och meditation är olika verktyg för att bli medveten om att Gud finns i våra liv - mitt i vår vardag. Meditationen är en övning i att stanna upp och öppna oss för Guds tilltal. Det handlar om att bli närvarande i oss själva så att vi där kan möta Guds ständigt kärleksfulla närvaro.

Skrivarverkstan för vana och ovana skribenter

Går du och bär på drömmar, idéer, tankar, åsikter och erfarenheter som du skulle vilja uttrycka i ord?

Om Christinae kyrka

Här möts människor i olika åldrar alla dagar i veckan – för samtal och gemenskap, kyrkkaffe och mat, musik- och kulturupplevelser, gemensam och enskild andakt – en mötesplats mitt i stan sedan mer än 350 år.

Kontakt - Christinae kyrka

En del av Centrumdistriktet