Foto: Maja Kristin Nylander

Christinae Voice

En kör för tjejer i åk 4-6. Du kanske älskar att sjunga, eller bara är lite nyfiken? Här får du utveckla din röst och din musikalitet i sånger, lekar och övningar. Du får lära känna musik i många olika stilar. På ett medvetet och lustfyllt sätt tränar vi gehör, rytm och notläsning. Tillsammans upptäcker vi musikens fantastiska värld!

Vi välkomnar dig som är intresserad av att sjunga med oss! Du kommer att ingå i en positiv och tillåtande gemenskap, där vänskapen är en viktig del av helheten. Höstterminen 2021 startar vecka 34. Vi tar emot nya körsångare i turordning. Du kan göra din intresseanmälan här:

Klicka på länken: https://forms.gle/AoyZ3xwqMjAhTyNe7

Vi har ett begränsat antal platser i kören inför hösten, med max 12 sångare. Detta för att skapa en säker miljö, eftersom vi fortfarande lever med pandemin. Mycket luft i lokalen och avstånd mellan sångarna ger god säkerhet. Du som vill börja sjunga i Christinae Voice träffar körledaren för en enkel audition.

Som körsångare ingår du i den ideella föreningen Unga körer i Christinae. Genom föreningen kan vi söka bidrag till projekt, läger och resor. Medlemsavgiften är en frivillig summa mellan 50-300 kr per termin.

Något om höstens innehåll:

• Vi påbörjar ett långsiktigt projekt, med musik av Dan och Gullan Bornemark. Glada sånger, kluriga texter, konsert i början av vårterminen 2022. Lyssna på deras musik: https://open.spotify.com/album/3RercgJj3XzF1INNisZtUw?si=luYi1ZITReCFwVAaIFesGQ&dl_branch=1

• Två körhelger på kyrkans lägergård Färgengården. Här kan vi leka, sjunga, övernatta och lära känna varandra bättre.

• Framträdanden i samband med olika gudstjänster i Christinae kyrka, bl.a. vid Första advent.

• Du får lära dig hantera mikrofon, och vi kommer att spela in en film någon gång under hösten med några av de sånger vi har lärt oss.

• Avslutande julkonsert den 18 december.

Christinae Voice

Åk 4-6