Svenska kyrkan Alingsås Besöksadress: Brunnshusallén 3, 44134 Alingsås Postadress: BOX 325, 44127 ALINGSÅS Telefon:+46(322)669100 E-post till Svenska kyrkan Alingsås

Noltorpskören

En fyrstämmig kör med blandad repertoar.

Noltorpskören består av ca 20 sångare. Vi träffas för övning på torsdagar kl. 18.00-20.00 med en fikapaus i mitten. Vi sjunger i tre eller fyra stämmor. Repertoaren är relativt enkel men mycket varierad.
Vi sjunger mestadels vid gudstjänster i Noltorpskyrkan men gör ibland utflykter till andra kyrkor. Vill du vara med och sjunga så är du välkommen att höra av dig till ledare Jannis Lundqvist. Vi har ingen provsjungning utan alla är välkomna.

Körledare för Noltorpskören

Jannis Lundqvist