Foto: Maja Kristin Nylander

Barnkörer

I våra körer får du möjlighet att utveckla rösten och musikaliteten. Du får medverka i spännande projekt och dela glädjen i musiken med många nya vänner. Vi framträder ofta i våra kyrkor, och deltar med sång vid årets stora högtider. Här hittar du information om körerna och om hur du kan anmäla dig.

Barnkören i Hemsjö

För dig som gillar att sjunga och går i åk F-2. Start v 35

Barnkören i Ödenäs

Barnkören i Ödenäs är integrerad i Klubb Fisken, som är en verksamhet för barn i åldrarna 6-12 år.

Christinae barnkör

En kör för alla i åk 1-4. Med variation och lekfullhet utforskar vi rösten, övar oss i samspel med andra, tränar rytm och gehör, och lär oss sånger av många olika slag. Tillsammans upptäcker vi musikens fantastiska värld!

Christinae Boys

En kör för killar i åk 4-7. Kanske älskar du att sjunga, eller så vill du bara prova på? Här har du en chans att göra det tillsammans med andra killar som har samma intresse. Med nyfikenhet och variation tränar vi rösten, gehöret, rytm och notläsning. Tillsammans upptäcker vi musikens fantastiska värld!

Christinae Voice

En kör för tjejer i åk 5-7. Du kanske älskar att sjunga, eller bara är lite nyfiken? Här får du utveckla din röst och din musikalitet i sånger, lekar och övningar. Du får lära känna musik i många olika stilar. På ett medvetet och lustfyllt sätt tränar vi gehör, rytm och notläsning. Tillsammans upptäcker vi musikens fantastiska värld!

Kör-lek i Stockslycke

Kör-leken är en förberedande kör för 4- och 5-åringar där vi sjunger, leker och med hjälp av rytmikmetoden lägger grund för sång och musicerande. På så sätt utvecklar vi inte bara sångglädjen, utan också motoriken och socialt samspel med andra barn.

Ett barn som står bredvid ett annat sjunger glatt.

Körskoj i Christinae

En kör för alla födda år 2016 och 2017. Välkommen att vara med och ha roligt med musik och lek på olika sätt!

Mixen/Noltorp Soul Children

Mixen är en sång-, drama- och dansgrupp för åk F-8.

Praise i Hemsjö

För dig i åk 3-6 som gillar att sjunga.

Stockslycke Körkompisar

En kör för alla i åk F-2.

Stockslycke Körkristaller

En kör för alla i åk 3 och uppåt.