Lek, pyssel & fritidshäng

Tisdax i Noltorpskyrkan åk 4-6 , Klubb Fisken F-åk 6, Miniorer F-åk 3, Måndax åk 4-6, Tisdags och Efter plugget F-åk 2.

Måndax i Stockslycke (åk. 4 - 6)

En öppen fritidsgård för dig som går i mellanstadiet: åk. 4-6. Här finns ett café, tv-spelsrum, pysselhörna, spelhörna, biljardbord, pingis/bandyrum och ytor för allmänt häng. Välkommen!

Klubb Fisken i Ödenäs

Träffas varannan fredag 17.00 -19.00 och är till för dig som är mellan 6 och 12 år.

Miniorer i Stockslyckekyrkan

I Stockslyckekyrkan finns miniorerna för dig som går i förskoleklass t.o.m. årskurs 3. Aktiviteterna är varierade och vi hittar på massvis av kul under en termin. Gruppen kräver ingen anmälan och är kostnadsfri.

Tisdags och Efter Plugget

En öppen verksamhet för barn mellan 6-12 år. Start v. 35.

Några barn kollar på en mobiltelefon och skrattar tillsammans.

Tisdax i Noltorpskyrkan

En fritidsverksamhet med drop-in för dig i åk 4-6. Vi har café, pysselhörna, biljardbord, pingis och ytor för allmänt häng.