Nolby begravningsplats

Detta är den arealmässigt största kyrkogården med en modern utformning och skogskaraktär där mark och natur följer skogens tecken. Begravningsplatsen är kuperad och ligger på en bergssluttning. Här finns en del vattenanläggningar och fria gräsytor.

Här finns även det vackra Ljusets kapell som är avsett att användas av alla trosinriktningar och till borgerliga begravningar. Kapellet är nyligen ombyggt och utbyggt vilket innebär en högre kapacitet så att fler personer kan besöka denna vackra byggnad. På Nolby begravningsplats ligger även vårt nyrenoverade krematorium.