Foto: Jon Liinason

Christinae ungdomskör

En kör för tjejer och killar i åk 7-3:an på gymnasiet. Med en hög ambitionsnivå på ett positivt sätt vill vi ge dig som sångare musikaliska utmaningar som stimulerar och utvecklar. Du få sjunga en blandad repertoar av bra flerstämmig körmusik i många olika stilar. Du kanske har musik som specialintresse, men ännu inte har hittat ditt sammanhang? Välkommen till Christinae ungdomskör!

Kören övar på onsdagar varje vecka. Den goda andan är viktig för oss. Som sångare ska du känna att du trivs och har roligt! Under körövningarna utvecklar vi sångteknik, körklang och musikaliskt samspel. Kören deltar i gudstjänster, musikandakter och konserter i Christinae kyrka ungefär en gång i månaden. Vi deltar i festivaler och kördagar, och ordnar egna körläger på Färgengården, kyrkans egen lägergård. 

Vårterminen 2021 startar online vecka 3. Vi tar emot nya körsångare först när vi kan öppna upp för fysiska repetitioner igen, men du kan göra din intresseanmälan här: https://forms.gle/e1K1vGLnHwMe2mwU6  

Vi återkopplar till alla som har anmält sig, så snart som läget är stabilt och vi kan planera för att sjunga i kör igen.

 

CHristinae ungdomskör

Åk 7-3:an på gymnasiet

Onsdagar 18.00-19.30

Musiksalen, Brunnshusallén 3

Körledare

Johanna  Thür

Johanna Thür

Svenska kyrkan Alingsås

Musiker

Emma Undemar

Emma Undemar

Svenska kyrkan Alingsås

Musiker