Svenska kyrkan Alingsås Besöksadress: Brunnshusallén 3, 44134 Alingsås Postadress: BOX 325, 44127 ALINGSÅS Telefon:+46(322)669100 E-post till Svenska kyrkan Alingsås

Stockslyckekören

Blandad kör för vuxna med enkel men varierad repertoar, både när det gäller musikstil och antal stämmor.

Kören består av ca femton personer, både kvinnor och män som träffas i Stockslyckekyrkan på torsdagar 19.00 för två timmars övning. Lite före åtta har vi paus med gemytligt fika i gläntan.

Kören sjunger på några gudstjänster varje termin, men också på t.ex höstens basar och vårfesten. Några från kören brukar också vara med vid gudstjänsterna på äldreboendena Ängabo och Tuvegården. Repertoaren är ganska enkel, men varierad både när det gäller musikstil och antal stämmor.

Det behövs ingen provsjungning för att vara med.

Torsdagar 19.00-21.00, Stockslyckekyrkan

Välkommen!