Foto: Svenska kyrkan / IKON

Baby- och barnrytmik

Baby- och barnrytmik för barn från cirka 4 månader upp till två år.

Babyrytmik

För barn 4 månader – ca 1 år (tills de börjar gå) tillsammans med en förälder. Välkommen till en härlig stund i musikens och rörelsens tecken! Vi sjunger, spelar, lyssnar, vaggar, gör ramsor och dansar tillsammans. På ett lekfullt sätt stimulerar vi barnens utveckling både motoriskt, socialt och emotionellt. Vi tar emot 12 barn + föräldrar i varje grupp. Ledare är rytmikpedagog Karin Holmström.

babyrytmik (4 månader – ca 1 år)

Under rådande omständigheter kan datumen för gruppstart komma att ändras

Välj mellan två grupper:

Måndagar kl. 9.45 -10.30 i Stockslyckekyrkan.

Start: Måndag 15 mars

Torsdagar kl. 9:30 - 10:15 i Noltorpskyrkan.

Start: Torsdag 25 februari

BARNRYTMIK

För barn 1-2 år tillsammans med en förälder. En ett-åring vill oftast inte sitta still! Därför varvar vi med intensiva rörelsepass och lugna moment. Vi använder ofta olika redskap eller instrument för att väcka lust och nyfikenhet. I Barnrytmiken fortsätter vi att stimulera barnens utveckling i samma anda som babyrytmiken. Även den som inte varit med på Babyrytmik kan vara med i denna grupp. Vi tar emot 15 barn + föräldrar i varje grupp. Ledare är rytmikpedagog Karin Holmström.

Barnrytmik ( 1 - 2 ÅR)

Under rådande omständigheter kan datumen för gruppstart komma att ändras

Välj mellan två grupper:

Torsdagar kl 10:45 - 11:30 i Noltorpskyrkan.

Start: Torsdag 23 februari.

Tisdagar kl. 9.30–10.15 i Noltorpskyrkan.

Start: Tisdag 16 mars

Anmälningar kan göras fortlöpande under hela året.

I första hand riktar sig tisdagsgrupperna till de som nyss fyllt 1 år vid gruppstart och torsdagsgruppen till de som är lite äldre. Skulle någon av de andra två tiderna passa er bättre så går det bra ändå.

här anmäler du ditt barn till baby- och barnrytmik

Grupperna är avgiftsfria men har begränsat antal platser, så anmälan behövs , (först till kvarn gäller…). För mer information kontakta gärna Karin Holmström.

Nya grupper startar varje termin. Välkomna!

En till två veckor innan starten skickas en bekräftelse ut på om ni fått plats i önskad grupp eller om ni står på kö.

BABYRYTMIK (4 MÅNADER - CA. 1 ÅR):

BARNRYTMIK (1 - 2 ÅR):

Karin Holmström