Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan Alingsås Besöksadress: Brunnshusallén 3, 44134 Alingsås Postadress: BOX 325, 44127 ALINGSÅS Telefon:+46(322)669100 E-post till Svenska kyrkan Alingsås

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Treårsmys

Treårsmys är vårt namn på kyrkans barntimmar för treåringar.

Vi träffas en gång/vecka i 1,5 tim. Då leker vi, pysslar och läser sagor samt har en liten samling varje gång. I samlingen sjunger vi och ibland läser vi ur "De yngstas bibel". Varje gång äter vi något tillsammans, ofta en smörgås.

Obs! Anmälan behövs. 

Samtidigt som barnen är i sin grupp sitter någon förälder med i föräldragruppen, som finns i närheten. Här träffas vuxna för trevlig samvaro och fikar tillsammans. Syskon är också väkomna i denna grupp. Föräldragruppen finns under höstterminen och sedan är det frivilligt om man vill stanna kvar under vårterminen.

 

treårsmys

Treårs-mys finns i Noltorpskyrkan fredagar kl 9.30-11.00. Vi tar emot åtta barn i varje grupp och varje grupp har två ledare. Start för dessa grupper är vecka 36 HT-18 och vi avslutar läsåret vecka 21, VT-19. 

Låter det kul?
Terminsavgiften är 100 kronor och inbetalningskort skickas ut i slutet av höstterminen.Vi kommer starta nya grupper till hösten 2019. 

Vill du veta mer?

Stina Gabrielsson

Stina Gabrielsson

Svenska kyrkan Alingsås

Församlingspedagog