Treårsmys

Treårsmys är vårt namn på kyrkans barntimmar för treåringar.

Vi träffas en gång/vecka i 1,5 tim. Då leker vi, pysslar och läser sagor samt har en liten samling varje gång. I samlingen sjunger vi och ibland läser vi ur "De yngstas bibel". Varje gång äter vi något tillsammans, ofta en smörgås.

Obs! Anmälan behövs.

Samtidigt som barnen är i sin grupp sitter någon förälder med i föräldragruppen, som finns i närheten. Här träffas vuxna för trevlig samvaro och fikar tillsammans. Syskon är också väkomna i denna grupp. Föräldragruppen finns under höstterminen och sedan är det frivilligt om man vill stanna kvar under vårterminen.

treårsmys

Treårs-mys finns i Noltorpskyrkan fredagar kl 9.30-11.00. Vi tar emot åtta barn i varje grupp och varje grupp har två ledare. Start för dessa grupper är vecka 36 HT-18 och vi avslutar läsåret vecka 21, VT-19.

Låter det kul?
Terminsavgiften är 100 kronor och inbetalningskort skickas ut i slutet av höstterminen.Vi kommer starta nya grupper till hösten 2019.

Vill du veta mer?

Stina Gabrielsson