Öppen förskola i Siljansnäs församlingshem. Föräldalediga är där med sina barn och leker, pysslar, sjunger och fikar.

Treårsmys

Treårsmys är vårt namn på kyrkans barntimmar för treåringar.

Vi träffas en gång/vecka i 1,5 tim. Då leker vi, pysslar och läser sagor samt har en liten samling varje gång. I samlingen sjunger vi och ibland läser vi ur "De yngstas bibel". Varje gång äter vi något tillsammans, ofta en smörgås.

Obs! Anmälan behövs.

Vill du som vuxen stanna kvar när ditt barn är på Treårsmys så finns det möjlighet till det i lokalen bredvid. Här erbjuds trevlig samvaro och en enkel fika till självkostnadspris. Yngre syskon är också välkomna i denna grupp.

treårsmys

Treårs-mys finns i Noltorpskyrkan fredagar kl 9.30-11.00. Vi tar emot åtta barn i varje grupp och varje grupp har två ledare. Start för dessa grupper är vecka 35 och vi avslutar läsåret vecka 21, VT-22.

Låter det kul?
Terminsavgiften är 100 kronor och inbetalningskort skickas ut i början av vårterminen.

Vill du veta mer?

Stina Gabrielsson