Örgryte församling

Kontakt

Örgryte församling Besöksadress: Herrgårdsgatan 2, 41274 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7318040 E-post till Örgryte församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Örgryte församling

Örgryte församling är en plats för delaktighet, medmänsklighet och möten, en bit utanför men ändå mitt i storstadens puls.

Två klassiska verk i allhelgonatid. Med Örgryte kyrkokör, solister och instrumentalister under ledning av Erland Hildén. Örgryte nya kyrka söndag 5 november kl 15.00

Faurés Requiem/Bachs Magnificat

Skårs kyrka lördagen 18 nov kl 10-17. Kravlös närvaro i lugn och ro. En dag för kropp och själ, med tystnad, vila och möjlighet att uttrycka sina tankar och känslor i nya former.

Stilla dag i Skår