Örgryte pastorat

Örgryte pastorat förenar fyra församlingar och en sjukhuskyrka. Oavsett vem du är, är du varmt välkommen!

Fira gudstjänst hemma - med tusentals andra!

Bild: Magnus Aronson/Ikon

För dig som inte kan komma till gudstjänsten finns andra möjligheter att  fira gudstjänst, fast hemma. Här är några tips:

Sankt Pauli kyrka: Gudstjänst direktsänds söndagar kl 11 på www.sanktpauli.se/media/direktsandning/

Björkekärrs kyrka: Gudstjänst direktsänds söndag kl 10.30 www.youtube.com/bjorkekarrskyrka

Härlanda kyrka: Gudstjänst sänds söndag kl 11: www.facebook.com/harlanda.forsamling

Örgryte församling: Andakter och reflexmässor finns på www.facebook.com/orgryteforsamling/

Webbsänd ekumenisk pingstgudstjänst: Se i efterhand på Youtube:En enad kyrka för en helad stad Medverkar gör personer från flera samfund: vår egen kyrkoherde Martin Lindh, Thomas Sjödin, Maria Fässberg Norrhall, Robert Eriksson och Jennifer Götvall med musiker.

Örgryte pastorat på Youtube
På pastoratets youtubekanal finns gudstjänster, andakter och filmer samlade att ta del av när du vill!

Göteborgs domkyrka: Gudstjänst direktsänds sön- och helgdag kl 11: www.facebook.com/goteborgs.domkyrkoforsamling

SVT gudstjänst söndag kl 10 och på www.svtplay.se/gudstjanst

Information från Svenska kyrkan nationellt