Foto: Helena Sandström

Musik i Sankt Pauli

”… tala till varandra med psalmer och hymner och andlig sång. Sjung och spela för Herren av hela ert hjärta…” I Sankt Pauli församling finns ett rikt musikliv med musikgudstjänster och lunchmusik.

Välkommen att ta del av musiklivet i Pauli!

Onsdagar kl 12.00 Middagsbön med lunchmusik
Söndagkvällar kl 18 Musikgudstjänster och konserter.

Alla musikgudstjänster streamas och sänds här .

Vi tar inte betalt för något av musikutbudet i Sankt Pauli, men var gärna med och stötta Networks arbete bland romer i Arad, Rumänien
Swish 123 209 65 43 (mottagare Musikverksamheten)

Välkomna till Luciafirande i Sankt Pauli!

Göteborgs gosskör och församlingens ungdomskör bjuder på stämningsfull musik och stjärngosse- och luciatåg under ledning av Inses P Johansson. Johannes Johansson, orgel, Johan Hylander, präst.

Sankt Pauli kyrka 13 december kl 19.00

På tröskeln till Jul

”Fröjdas vart sinne, julen är inne…” Nej, inte riktigt ännu! Vi får ännu några dagar med härlig förväntan inför det stora undret som ska ske. Vi gläntar på dörren och tillsammans sjunger vi oss lite närmare julen, men mer kan i detta läge inte röjas. Julklappar med musikinnehåll, i olika slags förpackning och omslagspapper, är inte ens inslagna ännu.
Kören VOiCES under ledning av Lena Eriksson, Arvid Eriksson, baryton, Samuel Eriksson, orgel.

Sankt Pauli kyrka 18 december kl 18.00

”Gamla och unga, låtom oss sjunga…”

Vid denna julsångsgudstjänst får vi tillsammans sjunga många av de vackra julpsalmerna, och detta till pampigt ackompanjemang av Göteborgs blåsarsinfonietta. Vi kommer också att få lyssna till härlig julmusik framförd av sinfoniettan.
Varmt välkomna!

Sankt Pauli kyrka 26 december kl 18.00

Nyfiken på att sjunga själv? Hitta en kör som passar dig:

Körer i Sankt Pauli församling

Nyfiken på att sjunga i kör? I Sankt Pauli församling finns ett brett utbud av körer och musikgrupper, från rytmik och barnkörer till körer för vuxna.

Vi som arbetar med musik i Sankt Pauli församling: