Björkekärrs församling

Med Jesus i centrum vill vi leva ut vårt kristna liv grundat på Guds Ord, bön och tillbedjan.

Vi sänder gudstjänster på Björkekärrs församlings Youtubekanal.

Gudstjänst i Björkekärr

Vi sänder gudstjänster på Björkekärrs församlings Youtubekanal.

Björkekärrs kyrka håller öppet  för dig som vill vara i stillhet, tända ett ljus eller prata med någon en stund.

Öppen kyrka

Björkekärrs kyrka håller öppet för dig som vill vara i stillhet, tända ett ljus eller prata med någon en stund.

En mindre tegelkyrka fotograferad utvändigt.

Renovering pågår!

Nu är vi igång med renovering av Björkekärrs kyrka. Renoveringen pågår 1 mars-1 september.

Två pojkar ligger på flotte i vattnet bland skräp.

Under samma himmel - Fasteaktionen

Coronapandemin tvingar miljoner människor till ett liv i extrem fattigdom och hunger. Tillsammans med Act Svenska kyrkan kan du bidra till att mätta familjer, motverka ökande våld mot kvinnor och barn och stödja människor för att resa sig starkare efter pandemin.

Välkommen att vara med på pyssel och andakt tillsammans med Cecilia Reimal, pedagog i Björkekärrs församling.

Söndagsklubben - barnens egen gudstjänst

Här finns gudstjänster, andakter m.m. från Björkekärrs kyrka.
Vi livestreamar vår söndagsgudstjänst kl 10.30.
Välkommen att vara med digitalt!

Välkommen till Björkekärrs församlings YouTube-kanal

Här finns gudstjänster, andakter m.m. från Björkekärrs kyrka. Vi livestreamar vår söndagsgudstjänst kl 10.30. Välkommen att vara med digitalt!

Din bön läggs i vår bönekorg som lyfts fram i kyrkans förbön under vår livesända söndagsgudstjänst kl 10.30.

Skicka in din förbön

Vill du ha någon att prata med? Vi präster och diakoner i Björkekärrs församling finns här för dig.

Samtal och stöd - Diakoni i Björkekärr

Två person står framför en vägg som föreställer en skog.

Unga resurser på väg

Att ta första stegen ut i arbetslivet med kyrkan som trygg miljö: Det är något av syftet med praktikåret Ung Resurs. – Det är en möjlighet att få utbyta åsikter och idéer, jag skulle definitivt rekommendera praktikåret, menar Emilia från Tyskland.

Med anledning av restriktionerna samlar vi inte människor till gudstjänst. Våra kyrkor håller extra öppet för enskild andakt.

Örgryte pastorat och coronapandemin

Genom kyrkovalet har Svenska kyrkans medlemmar en möjlighet att påverka. Här hittar du  information om hur du kan ställa upp i valet och hur det går till att rösta. Just nu rekryteras också valförrättare för höstens kyrkoval. Välkommen med din intresseanmälan!

Kyrkovalet 19 september 2021

Genom kyrkovalet har Svenska kyrkans medlemmar en möjlighet att påverka. Här hittar du information om hur du kan ställa upp i valet och hur det går till att rösta. Just nu rekryteras också valförrättare för höstens kyrkoval. Välkommen med din intresseanmälan!

björkekärrs kyrka

Foto: Helena Sandström

Öppen kyrka söndag 12-14. När välkommen-flaggan står ute är du välkommen in!
Aktuell information om gudstjänst
Virtuell rundtur på Google maps