Other languages with Google Translate

Kontakt

Örgryte pastorat Besöksadress: Herrgårdsgatan 2, 41274 Göteborg Postadress: Box 6034, 40060 Göteborg Telefon:+46(31)7318040 E-post till Örgryte pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Björkekärrs församling

Med Jesus i centrum vill vi leva ut vårt kristna liv grundat på Guds Ord, bön och tillbedjan.

Svenska kyrkan i Björkekärr vill vara en församling med ett rikt böneliv och andefyllda gudstjänster med tillbedjan och lovsång. Samtidigt med en låg tröskel så att fler kan hitta in i församlingsgemenskapen.

Som församling och enskilda kristna vill vi vara ett vittnesbörd om att "Guds tjänst pågår". Detta gäller all verksamhet i församlingen, såväl diakonins möte med hjälpsökande som i undervisning för alla åldrar, men också i allt som rör den enskildes liv och vardag.

Jesus sade: "Jag är vinstocken, ni är grenarna. Om någon är kvar i mig och jag i honom bär han rik frukt: utan mig kan ni ingenting göra." (Joh 15:5)

Aktuellt i församlingen