Björkekärrs församling

Med Jesus i centrum vill vi leva ut vårt kristna liv grundat på Guds Ord, bön och tillbedjan.

Björkekärrs kyrka är åter öppen för gudstjänstfirande varje söndag kl 10.30.

Vi vill även fortsättningsvis iaktta försiktighet i dessa corona-tider och p.g.a. vår lilla gudstjänstlokal kommer vi till att börja med bara ta in 30 gudstjänstdeltagare och fira gudstjänst utan nattvard.
Vi fortsätter också att följa Folkhälsomyndighetens föreskrifter, vilket innebär att vi avråder personer som befinner sig i riskgruppen (inkl. 70 +) att delta i gudstjänsten. Vi hoppas och ber att dessa restriktioner kommer kunna hävas snart.
Vi kommer att fortsätta sända gudstjänsterna live på vår youtube-kanal
Gudstjänsterna går också att ses i efterhand.

Under sommaren gör vi uppehåll med livestreaming av söndagsgudstjänsterna fr.o.m. den 28 juni och startar upp igen den 30 augusti.
Under ett antal veckor kan du som inte har möjlighet att komma till gudstjänsten i kyrkan följa med i en serie inspelade sommarandakter som vi kommer sända på vår Youtube-kanal.
Följande söndagar kommer det att läggas upp ett nytt avsnitt:

28 juni, 5 juli, 12 juli, 19 juli och 26 juli

Ett mindre fritids med kärleksfull omsorg om barnen. Vi har lediga platser hösten 2020. Intresserad? Kom gärna och hälsa på!

Kyrkans fritids i Björkekärr

Nu är det dags att anmäla sig till höstens konfirmandstart i Björkekärrs församling

Konfirmation i Björkekärrs församling 20/21

I sommar har vi fortsatt extra öppet i kyrkorummet för dig som vara i stillhet, tända ett ljus eller prata med någon en stund.

Öppet i kyrkorummet

Här finns gudstjänster, andakter mm.
Vi livestreamar också vår söndagsgudstjänst kl 10.30.

Välkommen till Björkekärrs församlings YouTube-kanal

Här finns gudstjänster, andakter mm. Vi livestreamar också vår söndagsgudstjänst kl 10.30.

Församlingarna i Örgryte pastorat har öppnat gudstjänsterna för deltagare igen.  Fortfarande gäller rådande restriktioner - och för dig som inte kan komma till kyrkan finns fortsatt möjlighet att följa med digitalt.

Örgryte pastorat om coronaviruset

Församlingarna i Örgryte pastorat har öppnat gudstjänsterna för deltagare igen. Fortfarande gäller rådande restriktioner - och för dig som inte kan komma till kyrkan finns fortsatt möjlighet att följa med digitalt.

Vill du ha någon att prata med? Vi präster och diakoner i Björkekärrs församling finns här för dig.

Samtal och stöd - Björkekärr

björkekärrs kyrka

Bild: Helena Sandström

Kyrkorummet öppet måndag 10-14 och torsdag 10-15.
Gudstjänst söndag kl 10.30 (max 30 personer).
Digitalt: www.youtube.com/bjorkekarrskyrka
Adress Sörensens gata 1, 416 79 Göteborg