Björkekärrs församling

Med Jesus i centrum vill vi leva ut vårt kristna liv grundat på Guds Ord, bön och tillbedjan.

Ett mindre fritids med kärleksfull omsorg om barnen. Vi har lediga platser hösten 2020. Intresserad? Kom gärna och hälsa på!

Kyrkans fritids i Björkekärr

"Från mörker till ljus" med resa till Krakow är Auschwitz är temat för årets konfirmandgrupp i Björkekärr.

Konfirmation i Björkekärrs församling 20/21

Vi håller extra öppet  för dig som vill vara i stillhet, tända ett ljus eller prata med någon en stund.

Öppet i kyrkorummet

Vi håller extra öppet för dig som vill vara i stillhet, tända ett ljus eller prata med någon en stund.

En gammal grönblå dörr står öppen på glänt.

Vi gläntar på dörren...

...till en ny hösttermin i kyrkan. En del grupper kommer att kunna starta, men med anpassning till Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Församlingarna i Örgryte pastorat har öppnat gudstjänsterna för deltagare igen.  Fortfarande gäller rådande restriktioner - och för dig som inte kan komma till kyrkan finns fortsatt möjlighet att följa med digitalt.

Örgryte pastorat om coronaviruset

Församlingarna i Örgryte pastorat har öppnat gudstjänsterna för deltagare igen. Fortfarande gäller rådande restriktioner - och för dig som inte kan komma till kyrkan finns fortsatt möjlighet att följa med digitalt.

Vill du ha någon att prata med? Vi präster och diakoner i Björkekärrs församling finns här för dig.

Samtal och stöd - Diakoni i Björkekärr

Här finns gudstjänster, andakter m.m. från Björkekärrs kyrka. Välkommen att vara med digitalt!

Välkommen till Björkekärrs församlings YouTube-kanal

Att begränsning kan leda till ökad kreativitet är ett positivt sätt att se på coronakrisen. Ett exempel på det är gudstjänsten i Björkekärr som tidigt blev digital, med hjälp av bland andra ungdomarna Mikael och Alex.

När kyrkan blir digital

björkekärrs kyrka

Bild: Helena Sandström

Kyrkorummet öppet måndag och onsdag kl 11-13.30.
Lovsångsstund kl 12 - välkommen med du som vill.
Gudstjänst söndag kl 10.30 och 17. Veckomässa tisdag kl 19.
(max 30 personer).
Digitalt: www.youtube.com/bjorkekarrskyrka