Other languages with Google Translate

Kontakt

Örgryte pastorat Besöksadress: Herrgårdsgatan 2, 41274 Göteborg Postadress: Box 6034, 40060 Göteborg Telefon:+46(31)7318040 E-post till Örgryte pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Härlanda församling

MUSIK, MÅNGFALD & MILJÖ - En kyrka som är byggd av stenar. Stenar som är vi som bor, vistas, besöker eller verkar här. Kyrkan är vi. Här firar vi gudstjänst tillsammans.

Aktuellt i Härlanda församling

Välkommen till en temadag med frukost och föreläsning "Faderskapstestet" med Emanuel Karlsten och Rasmus Persson. Härlanda kyrka lördag 26 oktober.

Min familj

Drop in-dop är ett tillfälle för barn upp till ca 14 år att bli döpta. Församlingen står för personal och lokal och bjuder på dopfika. Nästa tillfälle är i Härlanda kyrka lördag 26 oktober.

Drop in-dop

I allhelgonatid öppnar Härlanda kyrka för barn, ungdomar och vuxna för att ge möjlighet att reflektera kring saknad, sorg och hopp. Välkommen in torsdag 24 oktober kl 15-18.50.

Saknad och sorg

Välkommen till konsert i Härlanda kyrka med Lyrikgruppen och Peter Johansson söndag 27 oktober kl 18.00

Gitarr och lyrik

Under fyra tillfällen i höst är du välkommen till tisdagsgemenskap i Härlanda församlingshem med frukost, promenad och elvakaffe med quiz. Varmt välkommen!

Tisdagsgemenskap

Varmt välkommen att delta i höstens gudstjänster och verksamheter!

Det händer i höst!

Varmt välkommen att delta i höstens gudstjänster och verksamheter!

Välkommen till höstens sinnesrokvällar!

Sinnersokvällar

Välkommen till höstens sinnesrokvällar!

Vi läser en bibeltext och reflekterar över den utifrån våra liv. Välkommen!

Lectio divina

Vi läser en bibeltext och reflekterar över den utifrån våra liv. Välkommen!

Välkommen att delta i en grundkurs i kristen tro. Tillsammans upptäcker vi, fördjupas och funderar kring vad kristen tro är.

Allt mellan himmel & jord

Nu är det dags att anmäla sig till nästa års konfagrupp!

Konfirmand i Härlanda 2019/2020

Nu är det dags att anmäla sig till nästa års konfagrupp!

Vecka 38 drar barn och ungdomsverksamheten igång igen efter sommarens köksrenovering. Varmt välkommen!

Barn & ungdomsverksamheten startar!

För dig som inte har sjungit tidigare eller som behöver hjälp att komma igång igen.

Våga sjunga-kören

Få en stunds andhämtning och miniretreat mitt i vardagen.

Kristen djupmeditation

Få en stunds andhämtning och miniretreat mitt i vardagen.

Härlanda kyrka har öppet 9-15 alla vardagar med reservation för undantag. Då är du välkommen att tända ljus, be, sitta i kyrkan en stund eller beundra arkitekturen. Undantagna dagar är bland annat vissa måndagar och fredagar när det kan vara begravningsgudstjänst.

Besöka Härlanda kyrka

Den 25 maj 2018 inträder den nya personuppgiftslagen. Här finns information om hur vi hanterar dina uppgifter.

Om GDPR i Örgryte pastorat