Foto: ?

Sankt Pauli församling

Välkommen i gemenskapen i Sankt Pauli kyrka och församlingshem!

Vi sjunger in Advent i Sankt Pauli församling

Lördag 26/11 kl 18.00 är du välkommen att sjunga in Advent med oss.

En blond liten flicka i snickarbyxor och stickad tröja sitter i en kyrkbänk. Andra besökare syns suddigt i bakgrunden.

Advent och jul

Härliga gudstjänster, hoppets budskap och stämningsfull musik. Advent och jul är tid att förundras. I Örgryte pastorats kyrkor finns möjlighet till jul i gemenskap. Här finns plats också för dig.

Ett bord med lussebullar, tända ljus och ett kors.

Fira jul i Sankt Pauli

Julgemenskap med julkaffe, julklapp och julmusik. Julafton kl 15.00-16.45 i Sankt Pauligården nära Redbergsplatsen.

Siluett av sex kyrkor mot en skimrande bakgrund.

Julkalender

Varje dag kl 8.00 från 1 Advent till Annandag jul kan du följa med och öppna luckan i Örgryte pastorats digitala julkalender. Bakom varje lucka väntar en överraskning från någon av våra verksamheter. Kanske får du veta något nytt du inte visste om Svenska kyrkan?

Gudstjänst i Sankt Pauli

En kyrka full av liv! Välkommen att fira gudstjänst i Sankt Pauli kyrka. Högmässa varje söndag med söndagsskola som vi också sänder på webben. Varje vardag kl 12.00 är kyrkan också öppen för bön, musik eller mässa.

Musik i Sankt Pauli

”… tala till varandra med psalmer och hymner och andlig sång. Sjung och spela för Herren av hela ert hjärta…” I Sankt Pauli församling finns ett rikt musikliv med musikgudstjänster och lunchmusik.

Alpha - utforska livets vägar

Vill du, under trevliga och avslappnade former, få ökad inblick och förståelse för det grundläggande i kristen tro? Vill du kunna ifrågasätta, samtala och diskutera detta med andra? Prova-på-kväll tisdag 17 januari 2023 kl 18.45-21.00 i Sankt Pauligården.

Studiekvällar: Apostlagärningarna

Följ med på en spännande vandring genom Apostlagärningarna. Några tisdagar i höst kl 18.45-21.00 i Sankt Pauligården.

Öppen förskola i Sankt Pauli

Lek, samvaro, sångstund och fika för små barn och föräldrar. Onsdagar kl 10.00-11.30 i Tillflykten, Sankt Pauligården.

Samtal och stöd - Sankt Pauli

En utsträckt hand, ett lyssnade öra - där finns våra diakoner i Sankt Pauli församling.

Bryt en tradition - Julinsamlingen 2022

Tvångsäktenskap, könsstympning och andra övergrepp krossar drömmar och slår sönder liv. Det är hög tid att bryta skadliga traditioner. Var med i kampen för allas rätt till ett värdigt liv!

En hand sätter ett tänt ljus i en ljusbärare.

Så kan du hjälpa

Kriget i Ukraina har skapat stor oro. Många vill göra en insats, men det är inte alltid tydligt vilken hjälp som behövs. Här är därför några konkreta förslag på hur du kan hjälpa.

Tre presentaskar ligger på ett bord. På askarna står orden mod, hopp och medmänsklighet. En gåva som gör skillnad.

Act Svenska kyrkans gåvoshop

Act Svenska kyrkans gåvoshop är fylld med gåvor och som förändrar liv. Ge bort en gåva i julklapp eller som present i advent istället för en blomma.

En flicka och hennes mamma leker.

Barn och familj i Sankt Pauli

I sång, musik, aktiviteter och gudstjänst vill Sankt Pauli församling vara ett sammanhang där barn känner sig sedda, unika och värdefulla.

Ungdom i Pauli

Konfirmation och ungdomsgruppen Tonår - det hittar du i Sankt Pauli församling.

Vuxen i Sankt Pauli

Reflektion, gemenskap, körsång och fördjupning. I Sankt Pauli församling finns något både för dig som är ledig på dagen och för dig som bara kan kvällstid.

Körer i Sankt Pauli församling

Nyfiken på att sjunga i kör? I Sankt Pauli församling finns ett brett utbud av körer och musikgrupper, från rytmik och barnkörer till körer för vuxna.

Sankt Pauli kyrka

Sankt Pauli kyrka Foto: Helena Sandström

Virtuell rundtur på Google maps
Aktuell information om gudstjänst.
Adress Sankt Pauli kyrkoplan 1, 416 63 Göteborg
Församlingens e-post sanktpauli.forsamling@svenskakyrkan.se