Foto: Helena Sandström

Sankt Pauli församling

Välkommen i gemenskapen i Sankt Pauli kyrka och församlingshem!

Är det sant, det som Bibeln säger om Jesus ?

Kyrksöndag med Tobias Sunnerdahl. Tobias har skrivit boken "En liten handbok till de vanligaste argumenten för och emot kristen tro" och idag talar han om Jesus, om Bibelns tillförlitlighet och om uppståndelsen som historisk händelse. Välkommen sön 7 mars kl 13.00. Vi ses online på denna zoomlänk

Musikgudstjänst 7 mars kl 18.00

Telemann - solokantater och kammarmusik

Musikgudstjänst 7 mars kl 18.00

Välkommen till Studiekväll i Sankt Pauli!
Fem kvälllar om Luthers lilla katekes ledda av

5 onsdagkvällar om katekesen

Välkommen till Studiekväll i Sankt Pauli! Fem kvälllar om Luthers lilla katekes ledda av Torbjörn Johansson och Daniel Johansson från Församlingsfakulteten. Start 24 feb.

Fastan - en förberedelse

Askonsdagen den 17/2 är den dag som i år inleder fastan. Den dagen ber vi i en av bönerna: ”Kärlekens Gud, som märkt oss med korsets tecken, hjälp oss att i Kristi efterföljd bedja, försaka och leva så att tro och handling förenas. I Jesu namn. Amen.”

Sommarjobb i Sankt Pauli!

Hjälp till att hålla kyrkan öppen i sommar!

Vi direktsänder våra gudstjänster med ljud på webben och i närradion och med ljud och bild på Youtube. Det finns också möjlighet för dig att vara med på digitalt kyrkkaffe.

Gudstjänst i Sankt Pauli

Direktsända gudstjänster från Sankt Pauli - nu via närradion!

Lyssna till söndagens högmässa i direktsändning. Här finns också information om vår närradio och andra inspelningar. 4 sön i Advent, kommer att börja våra gudstjänstsändningar från kyrkan över 94.9 MHz klockan 11.00 – 12.30.

Digitalt kyrkkaffe & samtal kring predikan

digital fortsättning på söndagens högmässa i Sankt Pauli kyrka.

Bibelsamtal inför söndagen

Välkommen på Bibelsamtal inför söndagen! Vi läser och samtalar kring kommande söndags texter. Träffen är digital via zoom torsdagar kl 12.00.

Hälsning från Hjalmar och Lisa Unosson

Vi har fått en hälsning från Lisa och Hjalmar Unosson, Peru-missionärer utsända av ELM - Evangelisk Luthersk mission, och som vi stöttar med kollekter och regelbundet ber för i vår högmässa. Hjalmar och Lisa var under många år med i Sankt Pauli församling innan de reste på uppdrag till Peru.

Lunchmusiken sänds tills vidare på youtube och innehåller denna termin en särskild inbjudan till dig som lyssnar att önska en psalm, ett musikstycke och/eller dela böneämnen. Maila gärna (till mikael.holmlund@svenskakyrkan.se) också några ord om vad en viss psalm eller ett visst musikstycke väcker för minnen hos dig. Församlingens musiker Nóra Johansson Abaffy och Mikael Holmlund sjunger och spelar. Då och då får vi även besök av någon gästsolist. Välkommen att lyssna och önska!

Digital middagsbön med lunchmusik onsdagar kl 12.00

Här kommer hälsningar till dig från oss diakoner som arbetar i församlingen

En hälsning från diakonerna

Här kommer hälsningar till dig från oss diakoner som arbetar i församlingen

Björn Nilsson, församlingsherde i Sankt Pauli församling, sänder en hälsning.

En hälsning från församlingsherden i Sankt Pauli

Björn Nilsson, församlingsherde i Sankt Pauli församling, sänder en hälsning.

Med anledning av restriktionerna samlar vi inte längre människor till gudstjänst eller andra grupper. Våra kyrkor håller extra öppet för enskild andakt. Här finns hälsning från kyrkoherde Martin Lindh, uppdaterad information om nattvardsfirande och tips på digitala verksamheter.

Örgryte pastorat och coronapandemin

En utsträckt hand, ett lyssnade öra - där finns våra diakoner i Sankt Pauli församling.

Samtal och stöd - Sankt Pauli

sankt pauli kyrka

Sankt Pauli kyrka Foto: Helena Sandström

Öppet ons-tor 13-17.
Virtuell rundtur på Google maps
Aktuell information om gudstjänst.
Adress Sankt Pauli kyrkoplan 1, 416 63 Göteborg
Församlingens e-post sanktpauli.forsamling@svenskakyrkan.se