Frivilligcentralen Knuten

På Råstensgatan 4 hittar du Frivilligcentralen Knuten - en öppen mötesplats för alla i hjärtat av Kålltorp. Efter en stängd vår har Knuten nu åter öppnat.

Hösten 2020 har vi börjat en försiktig öppning av Frivilligcentralen igen! För att hålla avstånd är det max en grupp åt gången som träffas och vi väntar med öppet hus. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller vill veta när det passar att titta in.

I höst startar bland annat:
Solikyl
Gratisbutiken
Mindfulness i Solrosparken
Promenadgrupp
Coaching digitalt/per telefon

Följ allt som händer i sociala medier och på webben som vi löpande uppdaterar med aktuella grupper och verksamheter!
Verksamheten sker i samverkan med föreningen MiK, kommunen och andra organisationer.

Logotyp Frivilligcentralen Knuten: Härlanda kyrka i bakgrunden och i förgrunden en solros.
Bild: Erik Gyll

Läs mer om Örgryte pastorat och coronaviruset.

Mer information:
MIK-Knutens hemsida

Adress:
Råstensgatan 4 i Kålltorp.

Anne Marie Blom

Örgryte pastorat