Foto: Helena Sandström

Frivilligcentralen Knuten

På Råstensgatan 4 hittar du Frivilligcentralen Knuten - en öppen mötesplats för alla i hjärtat av Kålltorp. Med anledning av rådande restriktioner är verksamheten på Knuten tillsvidare inställd.

Med anledning av rådande restriktioner och allmänna råd är verksamheten på Frivilligcentralen Knuten tillsvidare inställd. Detta känns rätt och rimligt för oss, vi vill inte orsaka en ökad smittspridning. Vi tycker att det varit så härligt och roligt att få hålla öppet och träffas här igen MEN hoppas att vi hjälper till att stävja spridningen så här.

Vi kommer som tidigare att finnas tillgängliga på telefon och mail. Kanske kan vi ses utomhus, det får vi återkomma med nästa vecka. Men nu är det nästan lockdown som gäller. Behöver ni eller någon ni känner hjälp med något vi kan göra så hör av er till oss. Vi finns som sagt tillgängliga. Är du över 65 och behöver digitalt stöd, kan du ringa kommunens digitala guider på 031-365 85 15 måndag-onsdag kl 8.30-12.00.

Följ allt som händer i sociala medier och på webben som vi löpande uppdaterar med aktuella grupper och verksamheter!
Verksamheten sker i samverkan med föreningen MiK, kommunen och andra organisationer.

Logotyp Frivilligcentralen Knuten: Härlanda kyrka i bakgrunden och i förgrunden en solros.
Foto: Erik Gyll

Läs mer om Örgryte pastorat och coronaviruset.

Mer information:
MIK-Knutens hemsida

Adress:
Råstensgatan 4 i Kålltorp.

Anne Marie Blom

Örgryte pastorat