Foto: IKON

Barn och familj

Från rytmik och öppen förskola till körsång och Minecraft. I Härlanda församling finns aktivitet för barn i alla åldrar och stöd till dig som är förälder.

Rytmik i Härlanda

Grupper för de yngsta i Härlanda församling. Platserna till vårens grupper 2023 släpps 8 december kl 12.00.

Öppen förskola i Härlanda

Fri lek, sångstund och enklare fika för barn och föräldrar. Måndag och fredag kl 10.00-12.00 i Härlanda församlingshem.

Kör för dig 5-12 år

Nyfiken på att sjunga i kör? Härlanda församling har många körer för barn som vill upptäcka musikens glädje. Välkommen att göra en intresseanmälan!

Ordet "Fredagsmys" mot bakgrund av stjärnglans i milda varma röda toner.

Fredagsmys

Kom och upplev julens berättelse i lek och sång! Fredagsmys är en samling för barn i förskoleåldern och medföljande vuxna. Medverkar gör rytmikpedagog Malin Boqvist, Körkul, präst Jenny Grimbeck och musiker Helena Diurlin. Fredag 9 december kl 16.30 i Härlanda kyrka.

Ett par händer med röda vantar håller en hjärtformad snöboll.

Livet rymmer allt vi ser...

... och oändligt mycket mer! En vintrig rytmikstund i konsertform för små barn och deras vuxna. Lördag 3 december kl 15.00 i Härlanda kyrka.

En kyrkbyggnad i spelet Minecraft omgiven av en regnbåge och byggnationer på fälten.

Härlanda Crafters

Spela och ha roligt tillsammans med andra barn på Härlanda församlings egen Minecraftserver. Servern är öppen varje dag och det finns också möjlighet till onlinespel varje vecka.

Ett par händer med mobil vilar på en ryggsäck.

@Härlandahangout

Här kan du som ung prata med en vuxen om vad som helst. Du får svar när vi har möjlighet, och på tisdagar mellan 17.30–21.00 får du svar nästan på direkten.

En pappa bär på två barn, ett äldre barn går framför.

ABC Föräldraträffar

Vill du få inspiration och stöd i ditt föräldraskap? Härlanda församling samarbetar med Socialförvaltningen Centrum i föräldraträffar där du får ta del av aktuell forskning och samtala och dela erfarenheter.

Dopet - en gåva och en fest

I det kristna dopet får vi löftet om att Gud är med genom hela livet, vad som än händer. Det är en gåva som Gud ger utan krav på motprestation.