Foto: IKON

Barn och familj

I Härlanda församling finns aktivitet för barn i alla åldrar och stöd till dig som är förälder.

Illustration av ett gäng glada munnar samt noter.

Projektmammakör

Är du mamma och längtar efter att sjunga i kör? Då är projektmammakör något för dig! Vi träffas fem onsdagar i Härlanda församlingshem, med start 20 mars och avslutar med vårkonsert den 27 april.

Verksamhet för barn och familj

Barn upplever musik och rytmik med trumma, ägg, såpbubblor med mera.

Rytmik i Härlanda

Grupper för de yngsta i Härlanda församling. Platserna till våren 2024 är fyllda. Platserna hösten 2024 släpps torsdag 13 juni kl 12.00.

Öppen förskola i Härlanda

Fri lek, sångstund och enklare fika för barn och föräldrar. Måndag och fredag kl 10.00-12.00 i Härlanda församlingshem.

Barnkörer i Härlanda

Härlanda församling har flera körer för barn som vill upptäcka musikens glädje.

Texten "Kyrkis" och en hög med tärningar i olika färger.

Kyrkis

Ett öppet fritids för dig som går i åk 3-5. Här finns pyssel, mysigt häng, spel, samling, mellanmål och läxhjälp! Tisdagar kl 14.00-16.30 i Härlanda församlingshem.

Texten Små & Stora och illustrationer av människor.

Små & Stora i Härlanda

Alla åldrar är varmt välkommen att fira mässa tillsammans i Härlanda kyrka varje söndag kl 11. Kommande tillfälle är 3/3.

Tre flickor tittar busigt upp bakom en kyrkbänk.

Skola och kyrka

Härlanda församling vill stötta skolorna i närområdet. Vi erbjuder bland annat julvandring och påskdrama och vill på olika sätt vara ett stöd. Här kan du läsa om vad Härlanda församling erbjuder läsåret 2023/24.

Ett dop i en kyrka. En kvinna med sin man bakom sig, håller barnet i famnen. En manlig präst håller barnets hand.

Dop i Örgryte pastorat

Alla är välkomna att döpas – barn, unga och vuxna. I dopet får vi ett löfte om att Gud alltid har omsorg om oss. Det är en vacker tradition och ett tillfälle för glädje och fest.