Foto: Josefin Casteryd

Öppen förskola

Fri lek, sångstund och enklare fika för barn och föräldrar. Måndag och fredag kl 10.00-12.00 i Härlanda församlingshem.

Möjlighet till lek och sång och en plats att träffa andra barn och föräldrar. Obs! platserna är begränsade till lokalerna. Välkommen!

Härlanda församlingshem, Barnlokalen
Måndag och fredag kl 10.00-12.00

Fler tips:

Ordet "Fredagsmys" mot bakgrund av stjärnglans i milda varma röda toner.

Fredagsmys

Kom och upplev julens berättelse i lek och sång! Fredagsmys är en samling för barn i förskoleåldern och medföljande vuxna. Medverkar gör rytmikpedagog Malin Boqvist, Körkul, präst Jenny Grimbeck och musiker Helena Diurlin. Fredag 9 december kl 16.30 i Härlanda kyrka.

Rytmik i Härlanda

Grupper för de yngsta i Härlanda församling. Platserna till vårens grupper 2023 släpps 8 december kl 12.00.

Dopet - en gåva och en fest

I det kristna dopet får vi löftet om att Gud är med genom hela livet, vad som än händer. Det är en gåva som Gud ger utan krav på motprestation.