Foto: Jelleke Vanooteghem on Unsplash

Rytmik i Sankt Pauli

Det finns flera rytmikgrupper för de yngsta i Sankt Pauli församling. Anmälan krävs.

Rörelse, sång och rytmer för barn 0-5 år tillsammans med en vuxen i Sankt Pauligården.

Vi sjunger och gör ramsor, gungar och dansar, använder bl a rytminstrument, sjalar, såpbubblor och fallskärm tillsammans med musik i olika stilar och genrer.

Rytmikgrupperna inbjuds regelbundet till vår vardagsgudstjänst Minikyrkan, där barn och vuxna känner igen sig i sånger och danser.

Det finns flera rytmikgrupper. Grupperna träffas måndag och tisdag förmiddag.

Ledare Nóra Johansson Abaffy

Kostnad: 200 kr för medlemmar i Svenska kyrkan (för fikat), 500 kr för ej medlemmar i Svenska kyrkan.

Höstens grupper 2021 är nu fulltecknade. Ni som anmäler nu placerar er i kö. Platserna för våren 2022 släpps här på webben torsdag 2 december kl 12.00.

Anmälan till köplats:

Är du medlem i Svenska kyrkan?

Genom att klicka på knappen för att skicka in anmälan godkänner du att Örgryte pastorat behandlar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på www.svenskakyrkan.se/gdpr

Nóra Johansson Abaffy

Örgryte pastorat