Foto: Jelleke Vanooteghem on Unsplash

Rytmik i Sankt Pauli

Det finns flera rytmikgrupper för de yngsta i Sankt Pauli församling. Välkommen att göra en intresseanmälan för dig och ditt barn.

RYTMIKGRUPPER

Rörelse, sång och rytmer för barn 0-5 år tillsammans med en vuxen i Sankt Pauligården.

Vi sjunger och gör ramsor, gungar och dansar, använder bl a rytminstrument, sjalar, såpbubblor och fallskärm tillsammans med musik i olika stilar och genrer.

Rytmikgrupperna inbjuds regelbundet till vår vardagsgudstjänst Minikyrkan, där barn och vuxna känner igen sig i sånger och danser.

Det finns flera rytmikgrupper. Under hösten 2022 träffas vi:
Måndagar kl 9.30 0-5 år (syskongrupp)
Måndagar kl 11.00 ca 0-8 månader
Tisdagar kl 10.30 ca 8-12 månader

Kostnad: 200 kr för medlemmar i Svenska kyrkan (för fikat), 500 kr för ej medlemmar i Svenska kyrkan.

Är du medlem i Svenska kyrkan?

Genom att klicka på knappen för att skicka in anmälan godkänner du att Örgryte pastorat behandlar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på www.svenskakyrkan.se/gdpr