Barn upplever musik och rytmik med trumma, ägg, såpbubblor med mera.
Foto: Karolina Braun

Rytmik i Härlanda

Rytmikgrupper för barn 0-18 månader tillsammans med vuxen. Platserna till hösten 2024 släpps torsdag 13 juni kl 12.00 här på webben.

I Härlanda församling finns rytmikgrupper för de yngsta barnen upp till 18 månader uppdelade i olika åldersspann. Här upplever vi upplever musiken tillsammans genom rörelse, sång och dans. En kreativ och lekfull stund för både barn och vuxen!

Terminskostnad: 200 kr för medlemmar i Svenska kyrkan och 500 kr för övriga. För att få den lägre avgiften, ska minst en förälder vara medlem (betala kyrkoavgift). Om du av ekonomiska skäl har svårt att delta, kontakta församlingens diakon för ansökan om bidrag. Kursen är knuten till Sensus studieförbund.

Höstens grupper 2024 släpps via ett formulär som publiceras här torsdag 13 juni kl 12.00.

Är du medlem?

Genom att klicka på knappen för att skicka in anmälan godkänner du att Örgryte pastorat behandlar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på www.svenskakyrkan.se/gdpr.

Fler tips:

Öppen förskola i Härlanda

Fri lek, sångstund och enklare fika för barn och föräldrar. Måndag och fredag kl 10.00-12.00 i Härlanda församlingshem.