Körer i Härlanda

Längtar du efter att sjunga tillsammans med andra? I Härlanda finns körer och musikgrupper för alla åldrar, från baby till pensionär. Välkommen!

Barn upplever musik och rytmik med trumma, ägg, såpbubblor med mera.

Rytmik i Härlanda

Rytmikgrupper för barn 0-18 månader tillsammans med vuxen. Platserna till hösten 2024 är fyllda.

Barnkörer i Härlanda

Härlanda församling har flera körer för barn som vill upptäcka musikens glädje. Höstterminen startar körerna fr.o.m. vecka 34.

Någon håller i en pärm med notblad.

Körer för unga och vuxna

Välkommen att sjunga i kör i Härlanda kyrka, du som är ung eller vuxen, körvan eller nybörjare. Höstterminen startar 33-34.

Altare dukat för nattvard med altarkläde i regnbågsfärger.

Uppstartsmässa i Härlanda

Efter sommaren börjar terminens aktiviteter i Härlanda igen - och det startar vi med uppstartsmässa söndag 25 augusti kl 11. Det blir dop och stor kör i mässan och efteråt serverar vi kyrkburgare. En härlig start på terminen för alla åldrar!

Några medlemmar ur en blandad ungdomskör som sjunger.

Härlanda Nova

Är du ca 18-30 år och sugen på att sjunga i kör? Härlanda Nova är en nystartad kör i Härlanda kyrka som övar på tisdagar.

Texten "Härlanda Carmina" och en siluett av små noter som bildar en människoprofil.

Härlanda Carmina

Är du sångare med körvana ca 25-40 år och vill sjunga i en klassisk kör som utmanar traditioner och gränser? Provsjungningar inför hösten 2024 vecka 34 och 35.

En gitarr i en fåtölj.

Sångkuren

Allsång, musik med gitarrist Peter Johansson. Härlanda församlingshem, Vidkärrssalongen, onsdagar kl 12.45. Kom gärna tidigt och var med på sopplunchen!

I bakgrunden en person som håller händerna som ett V-tecken, i förgrunden texten "Våga sjunga" och noter.

Våga sjunga

Våga-sjunga-kören i Härlanda vill vara en kör för alla, oavsett förkunskaper. Onsdagar kl 19-21 i Härlanda församlingshem, Kålltorpssalen. Höststart 14/8.

Musik och konsert

Härlanda kyrkas port med ett gyllene emblem ovanför ingången.

Musik i Härlanda

Kända verk, mäktiga körtoner, sångglada barn och stilla musik till eftertanke. I Härlanda kyrka finns ett brett utbud av konserter med både egna körer och gästande musiker.

Solljus reflekteras i en kyrkorgels pipor.

Musik i Göteborg

Nu är det enklare för dig att hitta din nästa musikupplevelse. Kyrkorna i Göteborg har en gemensam kalender med konserter och musikevenemang nära dig.