Körer i Härlanda

Längtar du efter att sjunga tillsammans med andra? I Härlanda finns körer för alla åldrar, från baby till pensionär, för nybörjare och för sångvana.

Vi söker körsångare!

Körer i Härlanda:

Rytmik i Härlanda

Grupper för de yngsta i Härlanda församling. Platserna till vårens grupper 2023 släpps 8 december kl 12.00.

Kör för dig 5-12 år

Nyfiken på att sjunga i kör? Härlanda församling har många körer för barn som vill upptäcka musikens glädje. Välkommen att göra en intresseanmälan!

Ungdomar sjunger i en fullsatt tegelkyrka.

Kör för dig 13-25 år

I Härlanda församling finns flera körer för dig som är 13 år och uppåt.

Körer för vuxna

Välkommen att sjunga i kör i Härlanda kyrka. Härlanda Kammakör och Oratoriekör passar dig som är körvan. Våga-sjunga-kören finns för dig som är nyfiken på att testa körsång.

Musik och konsert

Härlanda kyrkas port med ett gyllene emblem ovanför ingången.

Musik i Härlanda

Kända verk, mäktiga körtoner, sångglada barn och stilla musik till eftertanke. I Härlanda kyrka finns ett brett utbud av konserter med både egna körer och gästande musiker.

Solljus reflekteras i en kyrkorgels pipor.

Musik i Göteborg

Nu är det enklare för dig att hitta din nästa musikupplevelse. Kyrkorna i Göteborg har en gemensam kalender med konserter och musikevenemang nära dig.